El bucle

Un relat de: Concurs de Microrelats Arc a la Ràdio

L’Agnès va avançar uns passos amb els nervis a flor de pell, va pronunciar amb veu tremolosa el seu nom i cognoms i es va assentar en una cadira. Li havien dit que seria fàcil i que simplement havia de dir la veritat. Però qui li havia dit havia obviat que no tothom estava acostumat a posar-se cara un públic desconegut, davant de persones estranyes que mirarien qualsevol gest, per inconscient que fos, i que analitzarien amb detall tot el que digués.
L’advocat de l’Agnès era despreocupat en el vestir i en el menjar, però que no portés traje en aquell judici, o en qualsevol d’altre, i que tingués sobrepès, no l’exculpava del poc tacte que va tenir amb la seva clienta. Hi hauria d’haver quedat alguns dies abans, explicar-li quin seria el seu paper i preparar-la a consciència. L’hauria pogut felicitar pel pas que estava a punt de fer, i en algun moment li hauria pogut fer un simple gest carinyós, però no va fer res de tot això. Al contrari, va ser de tracte distant, de vegades un pèl groller i fred com el gel.
–Bon dia senyora Domènech. Vostè és un testimoni clau.– va començar l’advocat defensor.
I va continuar, però no dins del cap de l’Agnès. Ella navegava a través d’un mar agitat i boirós. Era un quadre de pànic, de suor freda regalimant-li pel front i d’un bàtec cardíac que s’accelerava sense fre. Havia de parar i estar atenta. Va tancar els ulls amb l’esperança de recuperar el seny i unes imatges del passat li van aparèixer de cop i volta. Eren les rialles contagioses de la seva filla de quatre anys mentre mirava una obra de teatre infantil a la televisió. Aquella seqüència innocent va penetrar en el més profund del seu ser com un bucle repetint-se fins a la sacietat. Va ser llavors quan va obrir els ulls foragitant qualsevol rastre de por. Havia trobat la força necessària per testificar contra aquell violador que havia enxampat un vespre abusant d’una noia en un escampat.
–Sí, és ell!– va afirmar amb contundència l’Agnès mentre assenyalava a l’acusat.Mercy

Comentaris

 • Great[Ofensiu]
  worldnew29 | 19-09-2019 | Valoració: 8

  The restriction of the targeted shops that offer these wonderful popular e-cigarettes to the young teenagers. This is due to the study done earlier that wrapped up that many young adults within the age of high school and also middle school consume vape juice flavors greater than the method grownups do.smok novo As a result, these restrictions protect them from being addicted to such routines by aiding manage the circulation of the sweet flavorful E-cigarettes.
  vape store open near me
  Furthermore, the suppliers are restricted from supplying these vape juice flavors to some locations. Such areas might consist of markets or inside establishments like colleges. vgod vapeThis Plan tries to make certain that no person can make use of these vape juice tastes without FDA recognition. The organization likewise works hard sufficient to restrict the distribution of pleasant flavorful E juices to the general public.

 • Thanks[Ofensiu]
  redobre | 26-06-2019

  I hope to hear more updates from you, this is what I want to know more about hotmail login account

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: