EFECTES SECUNDARIS

Un relat de: crohnic
“Et receptaré un remei efectiu i que no provoca efectes secundaris”, li va garantir el seu bon amic, el doctor Borràs.

Seguint el consell del metge, va agafar la rutina de caminar durant una hora i mitja dos dies per setmana. Els companys de l’oficina li havien recomanat inscriure’s al gimnàs però, a la seva edat, no es veia envoltat d’adolescents obsessionats a convertir el seu cos en un aparador de músculs.

Al cap de poques setmanes els resultats d’aquella pràctica saludable ja es començaven a notar. A banda de minorar la tensió arterial, també havia aconseguit rebaixar aquell estrès que l’impedia dormir per les nits. I, malgrat que aquest no era el seu objectiu, ja començava a perdre pes.

Però aquell dimarts tot va fer un gir. Després de deu minuts caminant, aquell fullatge humit dels arbres del parc el va fer anar de cul per terra. Amb el còccix adolorit no va tenir altre opció que suspendre la passejada. Quan tornava xino-xano cap a casa va distingir el luxós cotxe del doctor Borràs aparcat davant del seu portal. Neguitós va ficar la clau al pany de la porta però aquesta no obria. “Que estrany!”, va pensar mentre donava la volta pel jardí i guaitava pel mig de les escletxes de la persiana de l’habitació de matrimoni. Atònit, va sotjar com l’amic Borràs, completament nu, tan sols equipat amb un fonendoscopi magrejava els colossals pits de la seva dona al mateix temps que ella li subjectava les natges amb fermesa. Aleshores, va entendre el motiu pel qual les darreres setmanes la seva parella havia deixat de ser una dèspota insensible per convertir-se en una esposa afectuosa i comprensiva.

Incapaç d’allunyar-se de la finestra del dormitori, malgrat que les imatges eren dificils de digerir, va pensar que havia de fer alguna cosa. No podia seguir com si res no hagués passat.

L’endemà, encara amb les vèrtebres lumbars adolorides, va decidir augmentar de dos a cinc els dies de la setmana dedicats a caminar.

Comentaris

  • Em fa dubtar[Ofensiu]

    Per què ho deu voler? Perquè la dona sempre estigui més simpàtica o per posar-se fort per fer la seua venjança? Potser sóc un malpensat.
    Bona sort!
    Edgar

  • Carinyo[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 21-02-2017 | Valoració: 10

    O sigui que el paio prefereix que la dona el tracti bé, sigui quin sigui el preu! Redéu, si que anava maltractat! Una abraçada.

    Aleix

  • molt bo[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 21-02-2017 | Valoració: 10

    M´agrada

l´Autor

crohnic

43 Relats

273 Comentaris

191921 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Potser seria hora que actualitzés la biografia ja que no la tocava des del dia que vaig començar a penjar relats...
Nascut als 80 i aficionat al bon cinema, la música (els meus gustos són variats, tant m'agrada la música heavy com els cantautors catalans), el Barça, la muntanya,... Enamorat de Girona i d'escriure (llàstima que no sempre es disposa del temps necessari per fer-ho) i orgullós de ser català...
Però bé, continuo pensant que parlar de mi no és important, prefereixo que parlin els meus relats... De totes maneres, amb major o menor mesura, crec que els relats sempre et donen algun indici per saber com és la persona que els ha escrit...
Gràcies per llegir-me i comentar-me...
Salut i relats!!