Eduald, el pregadéus (Guanyador-a del RepteLIIA)

Un relat de: Helicoide

L'adveniment estava apunt de succeir i per fi seria coronat. Era el què sempre havia desitjat, i com el pare li havia dit sempre, un dels pocs que havia pogut sobreviure a "le grand bouf" dels seus temps.

- Eudald, si vols mai alguna cosa has de perseverar. Però compte amb el teu mal cap.

Era el moment de màxima tensió, després tot serien espetecs d'emoció. Cascades d'alegria i un gran banquet digne de reis.

Maria, la reina del lloc havia decidit que s'esposaria amb ell. Era una dona de grans dimensions, d'escultural bellesa i una intrèpida mirada.

Havia arribat ja el moment de la consumació. Ell no en tenia prou amb poca cosa, així que s'atansa sobre d'ella i dues hores d'extrema efervescència, no sabia que havia caigut en un esvoranc d'on no en sortiria.

Extasiat per la consumació de l'acte, l'Eduald es mantenia quiet. Maria, amb rapidesa i cura va llençar un atac esfereïdor. Zas! El cap tallat i rodolant. I ella va començar a cruspir-se'l. L'aberració de la natura o la supervivència de l'espècie. Na Maria la reina de les Mantis Religioses havia ja estat copulada. Eudald que volia ser rei sols va ser menjar de reis.

-------------------------------------------------------------

Veredicte de l'Alícia: Veredicte

Helicoide:
200/ Just a la fusta, molt i molt original, i molt ben adaptat al tema, on una aberració de la natura, es pot convertir en una bona reflexió dels desitjós que es converteixen en realitat. Les paraules usades amb molta cura, i l'argument que evoluciona de forma equilibrada a un clímax final, imaginatiu, però al hora dins del tema proposat. Original. El resultat final, lligat amb el títol, i per tant és esperat i malgrat tot molt ben trobat. La frase final molt irònica, pel contrasentit que expressa.


Agraïr a l'Alícia haver-me enlaltit tant.

Comentaris

  • Bon dia![Ofensiu]
    rnbonet | 03-04-2007

    Primer, excusar-me per la confusió de gènere d'anit. T'hagués posat al costat d'atram i a qwark el darrer. Confusió que no hagués tingut d'haver llegit primer aquest relat. Perquè només la tria de l'argument ja denota el sexe de l'autora. Quina "mala lleteta" mesclada amb la ironia i l'humor escaient al fet 'natural'! (De la Natura, vaja!).
    Estic d'acord amb tot el que va dir la jutge al seu temps.
    Salut i rebolica!
    PS.- Només tres relats publicats?

  • Enginyós,[Ofensiu]
    elrikes | 18-03-2006

    Enginyós, se'ns dubte, curt i contundent, ben narrat tot i que el final m'ha decebut un xic (aquest intent d'engany al lector l'he trobat forçat. ¿Les mantis estan dues hores copulant?)

l´Autor

Foto de perfil de Helicoide

Helicoide

3 Relats

4 Comentaris

3707 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Superfície la generatriu de la qual es mou recolzant sobre una hèlix fixa.