Dubta que siguin fos les estrelles

Un relat de: bruNa
Ell... Què va ser, ell? Ell va ser 10 dies de llum i 6 mesos d’ombres. I tu? Tu... No ho sé, què ets, tu. Ets potser el record d’uns dies a la muntanya. El record de la neu, la pluja i la pedra que queia entre la teva mirada i la meva. Les gotetes enfurismades que acariciaven la teva mà, ajudant la meva per no caure entre el fang. Les mateixes gotetes que ara es desintegren, sobre la meva mà, que ja no és amb la teva. Ara reposa, en un costat, notant entre els dits la soledat de la teva pèrdua. Perquè ja no hi ets, és la realitat, i el fred és més fred i l’estiu sembla hivern. I el cor em segueix bategant, i no ho entenc, és estrany.
Noto, entre els meus companys, el impuls irrefrenable de colpejar el mirall.
I m’aixeco, i m’assec, estrenyent l’esquena contra la reixa metàl•lica on fa temps et repenjaves. Perquè ja no puc més, no suporto aquest silenci on només s’hi respira impaciència i angoixa. Vull tornar enrere, per Patum, quan tot era més fàcil i tu eres un tros de gel que es va fondre mirant-me.
Perquè el dia és menys lluminós sense la teva pell bruna, i la lluna ja no brilla si no l’acaricia el teu somriure.
I és que l’altre dia, quan et vaig veure pel carrer... No ho sé. No ho sé, que se’m va moure aquí dins, però en trobar els teus ulls se’m va esquinçar el cor i l’ànima.
I ara és tard, i m'en adono, però t'estimo i no hi puc fer res. Se'm menja la curiosistat per saber què em volies dir aquell dia, a l'hora del pati. Se'm menja la por, la trsitesa i l'amor.
Perquè t'estimo.

Dubta que siguin foc les estrelles. Dubta que el sol es mogui. Dubta que la veritat sigui mentida. Però no dubtis que t'estimo.

Comentaris

  • L'essència del sentiment[Ofensiu]
    Unaquimera | 22-05-2011 | Valoració: 10

    Et torno a llegir després d’un temps sense fer-ho i descobreixo uns records que suren entre el món oníric i la memòria, gravats a foc en el passat i fonent-se en el present, en què es manté, però, l'essència del sentiment.

    Descobreixo dubtes aliens i certeses pròpies, expressades amb rotunditat.

    I penso que tens molts altres relats per obrir, per descobrir... i que he de tornar, doncs, a passar per aquí aviat.

    T’envio una abraçada bona de veritat,
    Unaquimera

  • Sinceritat transparent[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 21-05-2011 | Valoració: 10

    Renoi, quin relat més corprenedor! És molt sincer, molt tendrament sincer i un gran autoexercici de sentiment obert. És poesia pura, prosa poètica en molts dels seus passatges que converteixen la lectura en un bany calent, espumós i agradable. Felicitats per fer-me passar una gran estona. Una abraçada i fins aviat!

    Aleix

  • Té força i trasmet [Ofensiu]
    Marina Terra Èol | 19-05-2011

    M'ha agradat

  • foc les estrelles[Ofensiu]
    nuriagau | 19-05-2011

    Celebro veure que publiques relats nous, bruNa!

    Un relat en què la narradora és una jove enamorada que ens expresssa allò que sent, mitjançant les paraules que troba. Potser només sap dir que sent una cosa especial a l’estómac.

    Ens seguirem llegint,

    Núria

    PS: Ara RC permet eliminar el relat i tornar-lo a publicar. T’ho dic per si desitges fer-ho i corregir el títol del relat.

  • bruNa | 19-05-2011

    El títol està mal escrit... és "Dubta que siguin foc les estrelles"

l´Autor

Foto de perfil de bruNa

bruNa

30 Relats

63 Comentaris

30849 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
"Seure sota un roure, banyada per la daurada llum tardonenca, i pensar que finalment, tots els esforços han valgut la pena."

Vaig nèixer el 13/11/95 (soc una escorpina empedernida) a la vora del mar, però he crescut entre acollidores muntanyes.
Tot i així, crec que sempre suré la sal del mar adherida a la pell.

Barcelona del meu cor...