Dos trets al cap

Un relat de: Bonhomia

L'ós va entrar de sobte i es va estabornir contra el terra. La dona era grassa amb uns pits ben grans, i s'estava masturbant a l'entrada amb la revista "Vuélvete loca y ponte caliente con los bestias". L'ós era de costat, més que mort. La Matilda va anar directe al membre, encara que hi tenia una mica de sang, la bèstia ferotge tombada. ELL tenia dos trets al cap i la sang s'escampava pel terra. Matilda es va aconseguir introduïr el membre gruixut i poderós, i ELL es va trempar, tot i que seguia igual de mort. Va començar a gemegar d'una manera bestial, ella:
-Oh, siii! Córrete dentro de mi, cabronazo! Ah..ah! Aaaahhhh!
Es va començar a moure la polla i li tocava els ovaris, això li donava gust. Hi tant! Zoofilia! Ho havia somiant sempre amb un cavall, i també xuclar-li la polla.
En fi, l'ós es va córrer durant cinc minuts, i la Matilda va disfrutar el que sempre ardentment havia anhelat. En aquell moment va entrar el seu marit, esprimatxat i lleig, i es va quedar igual. La Matilda se'l va mirar:
-Fuera de aquí, imbécil! Me quedo con el oso!

Comentaris

  • Una fantasia bestial amb un títol que enganxa.[Ofensiu]
    angie | 18-04-2008

    Les imatges oníriques que no s'obliden?. Parafilies en forma de relat ocurrent, ocurrent perquè uses el castellà en les expressions verbals. En les físiques i visuals només cal mirar a través dels teus "binocles".
    M'hi falta una mica més de literatura, és a dir, concentrant-te en la idea i la llargària, desenvolupar una mica més la imatge... (com sempre, una opinió més).

    Havies de ser lleó, xaval! jajaja.

    agost'68


  • 'Tiu'...en resum...[Ofensiu]
    rnbonet | 17-04-2008

    ...una mica 'bèstia' -l'ós i la senyora s'ho valen! Hi afegim al marit?-.
    Bo, amb tota una sèrie d'elements surrealistes que ja haguessin volgut tenir a l'abast algun bon pintor de l'Empordà.
    Al meu entendre, una espècie de 'catarsi' ompli tota la narració. (M'agrada, per exemple, que els personatges parlen en aquell idioma del costat). I una pregunta: Caldria fer 'parlar' l'ós?
    Salut i rebolica!
    PS.- I atenció a: "I tant!"

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514976 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.