Dones lliures

Un relat de: llacuna
De vegades suposo que està bé transformar la tristesa en odi, perquè sinó aquesta vida seria una vall de llàgrimes i a més, inútils. Què trist es veure tants homes perseguint les dones només per sexe i sovint ràpid i curt. Potser les dones també hem perseguit els homes durant el nostre període fèrtil i això ens denigra, per sort la tecnologia que sovint només té idees boges, ara permet que les dones es puguin quedar embarassades sense estar-hi lligades en cap sentit més que l’ estrictament econòmic, ja que pagant a algunes empreses l’embaràs és possible.
En canvi, sap greu, els homes continuaran corrent amb la cua entre les cames, haurem de canviar el títol del llibre “homes que corren com a llops”. Ningú no ho voldria així, però és ínfim el nombre d’homes que poden interessar-se sincerament per una dona, espero que quan s’enamoren d’un home sigui sempre d’entrada, de forma sincera. Em sembla just que les dones acabin esdevenint lliures i els homes continuïn corrents, al cap i a la fi, és a les seves mans el canvi i molts l’han iniciat, ja que cada cop hi ha més grups d’homes. Evidentment la mort és la que confirma les teories de cada ésser humà, però no hi veig un futur gaire lluminós.

Comentaris

  • Respecte[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 02-10-2017 | Valoració: 10

    Magnífiques paraules, encertada reflexió, avui més que mai, respecte per les dones! Ahir, una dona va ser forçada per un policia, li van trencar tots els dits de la mà i li van ficar mà. Hi haurà algun fiscal que posi una querella o denúncia o el que sigui contra aquest animal? Una forta abraçada.

    Aleix