divertit?

Un relat de: just one breath

Malalta i enfonsada com aquell ocell amb l'ala ferida que no pot reprendre el vol... Morta en vida com totes les llàgrimes que cauen sense voler, com les fulles dels arbres caducs en plena tardor. Estic morint, cada dia més, ferida i enfonsada, morint sense més, perquè la gelosia pot amb mi, perque si algú et vol conseguir no ho puc permetre i l'únic que sé fer es plorar i sofrir. I plorar, plorar i sofrir, sofrir. Morir, pero viva, i no hi ha cosa pitjor en la vida que ser ànima morta dins un cos viu. Algú intentarà fer-me feliç, pero sé ben cert que no ho aconseguirà, estic massa morta per tornar a reviure. Vull acabar amb aquesta angoixa, amb aquesta ansietat, amb les nits en vela que pas pensant, vull acabar amb qui em fa sofrir, no amb tu, sino amb ELLA, sí, ELLA, que es feia dir amiga, que vaig arribar a estimar com tal, i ara, com la més pitjor enemiga m'està clavant aquest punyal sense compassió per l'esquena, ve i em diu que anirà a per tu, per pur divertiment, quan jo passo nit i dia pensant en com estaràs, en si hauras canviat, en com serà la nostra retrobada, i ella només pensa en com fer per tirar-te la canya, per DIVERTIMENT? de fer mal a algú que dius que és amiga teva se'n diu DIVERTIMENT? Bah! Val més que calli, que parlar massa no em durà enlloc...

Comentaris

  • SweetInnocence | 07-08-2007 | Valoració: 9

    Sempre fan mal les traicions de la gent que estimes, però en casos com aquest és encara pitjor...
    No et deixis enfonsar per "Ella", i sobretot, continua lluitant pel teu amor...

    SweetInnocence

  • Bona nit.[Ofensiu]
    nohilla | 05-08-2007 | Valoració: 8

    Nena, he llegit uns quaants relats teus
    i son genials.

    i sincerament
    si aixo es divertit
    vull passarme tota la vida aburrida.


    un petò maca. :)
    ja m'aniré passant.

  • No pateixis[Ofensiu]
    Falciot blanc | 04-08-2007 | Valoració: 8

    M'ha agradat forca el teu relat, la vida a la teva edat tan sols comença i per sort o per desgracia passen aquestes coses, pero pasen en tot el que ens envolta encare que a vegades donem més importancia a unes que a les altres, tambe passen coses molt bones, la vida es per viure-la, mai et deixis morir, segueix escrivint jo crec que es la mellor teràpia per trobar-nos a nosaltres mateixos.

Valoració mitja: 8.33

l´Autor

Foto de perfil de just one breath

just one breath

27 Relats

66 Comentaris

33788 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Crec en la bellesa de les petites coses...

Hem podria definir com: Poruga, innocent, sensible i riallera, reflexiva i capaç de donar-ho tot quan quelcom m'importa de veritat.

Música semifrustrada, tot i així, guitarrista autodidacta. Apasionada amb les coses que hem motiven i desesperada amb totes les altres.

Crec que qui més qui menys pot donar un cop de mà als altres i intentar canviar aquest món ple de desgràcies i injusticies... per això, sóc estudiant de Treball Social.

Hem confeso mandrosa, molt dormilega... m'agrada dormir sense dependre d'un rellotge. I sobretot, somiadora.

Sóc d'esquerres i orgullosa.

Escriure sempre ha estat un moment de desfogament, de reflexió interna, fruit d'inspiracions i molts de fracasos.

¿Un dels petits plaers de la vida que m'agraden?

Aixecar-me al matí, prendre un café amb llet i fumar-me una cigarreta mentre la casa roman en silenci.

Milions de coses més, que encara ni jo he descobert, temps al temps.