Distorsió

Un relat de: Edgar Cotes i Argelich
Un segon ho pot canviar tot. Una lleugera brisa podria distorsionar el món, talment com plastilina. Temps ençà hauria relacionat aquests mots amb simple xerrameca. Però ara tot ha canviat. Un líquid fosc regalima amb lentitud pel meu rostre, com les gotes de pluja al vidre d’un cotxe. Noto que alguna cosa va malament, encara que no aconsegueixo evocar cap record. Tanmateix, l’escenari sagnant que tinc davant els meus nassos m’ajuda a arribar fins als confins de la meva memòria. Recordo amb claredat, el rostre porcí del meu cap, barbollant amb la seva llengua bífida paraules d’ànims a l’estil de . Coneixia perfectament la comptabilitat de l’empresa i ni rastre de números vermells, és més, els beneficis estaven arribant a la seva màxima esplendor. Una fúria cega s’apoderà, de sobte, del meu cos, que em dirigí com si fos només un titella. La meva navalla fou impassible a qualsevol súplica i s’enfonsà a les seves entranyes, creant una font escarlata davant meu. Un crit eixordador del porc, fou l’únic que aconseguí concebre abans d’acompanyar a la Mort amb el seu viatge.
Ara, tot comença a difuminar-se. Però, abans de sucumbir a l’abraçada de Morfeu, puc sentir el dolç cant de les sirenes que a diferència d’Ulisses sembla impulsar-me a fugir cames ajudeu-me.

Comentaris

  • Error[Ofensiu]

    No sé que ha passat però s'ha esborrat una part del relat. Després de "l'estil de" hi havia un diàleg que hi posava: <<-Són temps difícils>>

l´Autor

Foto de perfil de Edgar Cotes i Argelich

Edgar Cotes i Argelich

38 Relats

324 Comentaris

50458 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
(Balaguer, 25 de juliol del 1997)
Aprenent d'escriptor i traductor, amant del microrelat i enamorat dels genères fantàstics (ciència-ficció, fantasia i terror).

Em podeu seguir al meu bloc

Edgar Cotes

O al meu Twitter:

@Edgar_Cotes