Dimarts al matí

Un relat de: Bonhomia

Ara sona una cançó del Joe Satriani, però a mi no m'agrada. Això de relatsencatalà està molt bé. Desprenc energia negativa, em transformo dins el meu jo. Té poder, aquest jo. Ara sona Joe Satriani, però aquesta vegada amb el Robert Fripp, i aquest si que em torna boig. És una peça relativament senzilla però molt ben aconseguida. M'he adonat que estic fent el tonto. Estava passant les cançons per ordre però no, molt millor escollir les que més m'agradin. Ara sona "S'ha acabat", d'Els Pets. Pensareu: "Què cony, què carat li passa a aquest home que no para de parlar d'Els Pets... ". És que en sóc un fan declaradíssim. Per a mi, és el millor grup de rock català que hi ha hagut mai. Ara començo a escoltar King Crimson.El primer, el de la cara. S'escolten uns puntejats i una percussió extremadament excel.lent.
Què haig de fer avui? Simplement anar al súper a comprar coca.cola, que gairebé se m'ha acabat i anar a recollir Diazepans a la farmàcia d'aquí al costat. Doncs vinga...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515064 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.