Digue'm.

Un relat de: La flama de l'oest

Mira'm als ulls, i digue'm que es mentida. Com canvien les coses, en un segon pots pasar de ser la persona més feliç del mon, ha ser una persona desgraciada. Quan els teus llavis han pronunciat, aquelles paraules, aquelles que costen tant de dir, que fan mal, que se't posen a dintre el cap, formulant un seguit de perques confosos i duptosos, en aquell instant m'has ferit amb totes les forçes.


Escrivint aixo no em salvarà de res, que m'espera? Dolor, llagrimes, patiment...Coses que mai hagès arrivat a pensar. L'amor es doloros, una fibra amagada al cos, que fa mal, moltes vegades quan veus que els teus somnis s'esfumen com si res. No m'ho crec, es irreal, tot comença a tenir un color negre alarmant.
No puc imaginar-me viure sense tu, estic aqui sentada, mirant la teva foto, sentint-me mes malament a cada minut. Mai estimare a una persona tant com tu. Les llagrimes surten dels meus ulls, sense control. Em miro al mirall, la meva cara es tot un poema, m'aixugo les llagrimes, intentant no pensar en tu.
Agafo la guitarra, intento tocar alguna cosa alegre, pero nomes em surten cançons de cors trencats com el meu, maleixo la guitarra, en aquests moments necesito sentir-me be, i per mes que volgui no ho puc expresar. Recordo la teva veu, el teu somriure, la teva forma de fer-me veure que les coses no sempre son dolentes, quan tocabes la guitarra amb mi i m'ensenyabes a estimar...

Recordar aixo, no es gens dificil, sembla que la meva ment sigui un llibre, a la vist de tothom, on guardo fotos teves, caricies, abraçades i la teva escencia. M'has dit que es massa tard per tornar enrere i continuar com avans. Que som diferents, que cadescu te la seva vida, pero, estas equibocat.
La meva vida, gira al teu voltant. Ets necessari . Sense tu em sento buida, com si mil ganivets se'm clavesin al cos, privant-me de veure el teu maginfic somriure i la teva mà ajudant-me a treure'm l'envolcall de sobre. Vas ser tu qui em va obrir el ulls, el que m'estimava de dabo, no puc parar de pensar en tu.
La meva inexsitència es tant gran...sembla com si m'hagues de perdre en aquest imens mar, com si ja ningu pugues salvar-me de aquesta tembible veritat.
No la vull creure. No puc creure que ja no siguis al meu costat, que ja no t'importi, que no signifiqui res per tu.

L'amor se m'escapa entre els dits, com un tros de seda, que de tan perfecte, nomes posant-lo a la ma, marxa sense rumb fix. El cor m'ha esclatat en bocinets, la meva anima es negra y te tendencia a llimar-ho tot. Intento trobar alguna cosa dolenta en tu pero...no la trobo. Cap rao, cap moment.
No t'has quedat amb res meu¿? No hi ha res meu que t'importi tant, que et faci mal deixar-ho?
Perguntes sense resposta, preguntes que es fan a l'aire i que abans de que les sentis ja s'han dispersat en l'immens cel clar. Digue'm si mai mes podras estimar-me. Explica'm com se feliç sense tenirte al costat. Digue'm.


Comentaris

  • Felicitats!! [Ofensiu]
    Eva_yam | 16-05-2005 | Valoració: 10

    M'encanta com escius!! com has definit aq situació!! El trencament d'una parella!! tot el que s'arriba a sentir amb aq moments!! la desesperació de perdre amb algú i l'impotència de saber que no el tindràs més al teu costat! Però, quan passa el temps te'n dones compte que hi ha més vida que la q et donava aq persona i veus la llum sense ell!!

    És el primer cop q et llegeixo i m'ha agradat molt!! felicitat un altre cop!!

    Et seguiré llegint
    un petonàssss

  • de mi(la korki) per tu(la meva estrella)[Ofensiu]
    jomateixa | 15-05-2005 | Valoració: 10

    fantastic, merevallos, genial, precios...
    aquest relat m'encanta...em fa vibrar, recordar..
    m'adono que tinc al costat una estrella lluent que algun dia arribarà lluny...
    espero que mai m'abandonis en el teu camí..
    un camí conjunt...on respirarem felicitat...
    por de perdre't reina..no m'oblidis.. i segueix escribint que se't dona molt bé... m'encanta la teva forma d'expresa el que sents, com tens cura dels detalls, cada frase es una meravella que ha sortit de la teva ment...

    mus petonss reina..!!

    "Mira'm i veuràs la meva inexistència..."

  • distanciat[Ofensiu]
    Tenderness | 02-05-2005 | Valoració: 10

    i observa't. col.locat en una altra posició, que no sigui ni la teva ni la seva. Jo m'he trobat en la mateixa situació que tú, on ell ja poc sentia de mi.. i en canvi jo necessitava estar prop d'ell.. com em podia dir que ja no m'estimava?? un cop ets fora te n'adones de tot, del que éreu i del que ets, dels errors, i els més dolços records.. però llavors ets conscient de que et sents més feliç.. ets sents lliure.. comença una altra vida, i de segur que més feliç. Quan un sentiment trontolla....
    Espero que estiguis més contenta i que aquest moment no se't quedi marcat. Ànims i a veure si irradiem felicitat :).

    1 petó i una abraçada ben forta Olga!

  • Anims[Ofensiu]
    AINOA | 16-04-2005 | Valoració: 10

    M'agradat molt el teu relat, es plé de sentiment.
    Malgrat que si veu un cor trencat per no ser correspongut per el seu estimat.
    Es ben cert que quant ens deixent la nostra anima i tot naltrus es tornar de color negre, pro amb el temps es va aclarint.
    Una abraçada i animat.

  • Merci...[Ofensiu]
    La flama de l'oest | 16-04-2005

    ...Mari x ser una persona tan important per la m,eva vida...gràcies....jo tambè t'estimo molt preciosa!

    Petons i abraçades

  • Bff...preciòs...[Ofensiu]
    M@ri | 15-04-2005 | Valoració: 10

    Olga reina...ets genial...no deixis mai d'escriure, crec q va molt be en alguns moments..
    Sentiments a flor de pell...sentiments viscuts i ara recordats...moments..records...passat... D'aquí neix la lluita per el futur...per pensar de que t'ha servit tot, q vegades fins i tot arribes a conclusions acertades...
    Boniks són els records quan tens amb qui compartr-los...
    T'estimo reina!

    Ptns....

    ...mari

  • gràcies[Ofensiu]
    La flama de l'oest | 15-04-2005

    X tot Capdelín, pels teus comentaris que omplenen de dolçor aquest cor, tormentat pel dolor, gràcies x tot...i a tu també Nirvana, sense el teu suport moral...no crec que haguès arrivat gaire lluny...merci a tots dos, per fer-me feliç.


    Petons i abraçades

  • l´amor s´escapa...[Ofensiu]
    Capdelin | 12-04-2005 | Valoració: 10

    entre dits de seda... i no pots retenir-lo... fa mal... et sents buida, fatal... i la guitarra esberla plors amb cançons de melangia... i el dia es fa fosc... i els sentits no tenen sentit i els acudits han perdut la seva gràcia i sembla que un núvol negre de desgràcia ombreja sobre tu... però... tot pot canviar en un instant... mai s´ha de perdre l´esperança i un dia la guitarra dibuixarà melodies d´amor que t´ompliran de somriures...
    ànims, wapíssima!!!
    m´ha agradat molt llegir-te! ( jo em pensava que no havies escrit cap més relat i per això no et comentava... ara et seguiré llegint i comentant altres relats teus)
    gràcies pels teus innumerables comentaris i per lo carinyosa, dolça i generosa que ets... em mimes massa!!!
    un petonàs i una abraçada!!!

  • No se...[Ofensiu]
    Nirvana | 12-04-2005 | Valoració: 10

    ....que dir Olgueta! Quina preciositat, quina barreja de sentiments, creats per tu, l'amor si que fa mal, avegades et devora x dintre io no pots fer-hi res.....però les coses es superen amb el temps i l'ajut d'aquelles persones que...t'estimen.
    Petons preciosa is eguiex endavant com ho fas!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de La flama de l'oest

La flama de l'oest

17 Relats

112 Comentaris

52416 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
De les cendres del foc serà despertada, una llum de la foscor brollarà, tornarà allò que va ser trencat, forçada per els troços d'ànima.