Dietari -incomplet- d'un alienígena. OFERTES 2x1

Un relat de: rnbonet

Dietari -incomplet- d'un alienígena
(Fulls 32vs. i 33) 15-10-2005


OFERTES 2x1


Sufocada -així, en femení, perquè encara conserve la forma de la "xica més bona del poble veí"- he tingut de passar part de la nit d"Herodes a Pilatos'. Aclareix: sense una destinació exacta. En baixar del cotxe, altra vegada al costat de la gasolinera, dos agents m'han demanat la documentació. Com que no en duia, m'han emmenat a la comissaria de la capital de la comarca. Des d'allí i gràcies a una bona mentida i als meus "bons atributs", m'han conduït a un "drugstore" per veure de trobar la cartera perduda amb la documentació -la mentida inventada-. Com és natural, no l'hem trobada. Altra vegada a comissaria. De nou a utilitzar les excuses i la "presència física". Mentida continuada... "Potser al supermercat..." Han esperat que es fes de matí i m'han deixat anar, després de mostrar cuixa a l'inspector de guàrdia.
Per si de cas, he anat tot dret al ‘super', mirant de cua d'ull si era vigilada i seguida. Allà he trobat innombrables cartells de grans mides on anunciaven ofertes de "dos per un". Encara que no és objecte de la meua investigació, explique el terme: consisteix en oferir dos productes iguals, al preu d'un. Com que guardava a la sina els diners que el conductor del cotxe m'havia ofert pels meus serveis, he carregat. No sé perquè. Impuls estalviador femení, potser. La majoria de les coses que he comprat no m'aprofiten per res. Però calia aprofitar l'ocasió. Amb totes les bosses, cansada, esgotada per tots els esdeveniments, he tornat cap el poble en autobús. Amb el tabaleig i sotraguejamenta del vehicle m'entra son.
"Tots dos se m'apropen íntimament i em besen i morregen les orelles, el coll. Els llavis, a la fi. Un em posa la mà al cul, tímida. Jo m'aproxime molt més, per tal de fer-li notar que continue, que no el rebutge La mà segueix investigant la natgera. Comence a excitar-me. Vaig pensant que caldrà fes ús de les meues mans, allà immòbils, tan avorrides. Amb la dreta prem la part davantera del pantaló del xicot anomenat Arnau; amb l'esquerra toque lleument l'avançada tibantor del nomiat Jaume. Instintivament, ho faig per dos motius. El primer, l'escalfamenta dels nois; el segon, obtenir informació entorn els tamanys dels objectes pels quals em deixaré penetrar, si Déu és bo i si tot continua com cal. De debò, no endevine si el primer objectiu és el segon, o bé al contrari. Tinc enfebrat el cervell, i més coses, amb totes aquelles possibilitats futures que m'ofereixen ambdós fenòmens. Tinc el pastís mullat, els mugrons erectes, l'ànsia famolenca. I en són dues! Dues cacaues jovenívoles, aquesta vegada.! Tempte d'obrir-hi els habitacles. Jaume utilitza pantalons amb cremallera. Fàcil! En un tres i no res, el seu membre és al meu abast. Amb Arnau tot va a ser més complexe. El meu nerviosisme no dona abast a la descordamenta dels botons . A la fi, i gràcies a l'ajuda benintencionada del seu posseïdor, la titola assoma. Primer, el gla circumcidat, moradenc, inflat, ansiós.
Una a cada mà. Ara, ja era el meu torn, pense. Ells no ho tenien gens difícil. No me n'adone que ho han ben deprés. No sé ben bé quin d'ells em deixa els pits a l'aire, mentre les mans de tots dos grapen a doll una i altra mamella. Dos mans a cadascuna.
D'allí, a les xuclades als mugrons, tot fou continuat. Ja procure, pel meu compte, tornar-los els favors i les carícies. "Són molt boniques" comenta un, Arnau, em sembla. "I agradables al tacte", afegí el company. Jo no havia deixat de mantenir-los els pardals ben tibants i tebis. I aconsegueix a la fi posar-me les dues puntes a la boca, al mateix temps, xuclant-les de gust, empassant-me-les una i altra vegada."

De cop i volta torne en mi, reviscole. Tinc la pell suada, els llavis secs. No sé si ha estat un somni, una visió produïda per les accions a l'interior del cotxe, una transmissió telepàtica o records de lectures recents. Decideix tornar a la meua forma habitual i natural. Ja, amb la tranquil·litat assumida per la transformació, recapacite.
Després de l'aventura passada ahir i del somni precedent, he pres tres decisions importants:
*primera: no tornar a l'aparença del sexe femení -si no és molt precís o em ve de gust-. He comprovat els avantatges que pot tenir en certes ocasions.
*segona: proveir-me d'una documentació escaient.
*tercera: fer la provatura dels assumptes, de cintura per avall, com a mascle.
Comence agafant un nom qualsevol. Fullejat el calendari, em quede amb sant Prudenci. Agafe aquest nom. Per què no?, tant se me'n dóna un com un altre. Aleshores, el meu nom, d'ara endavant, serà Prudenci. I els cognoms? De primer, un que no siga habitual a la població on residesc temporalment, però que s'assemble als nadius: per exemple, Durà. Prudenci Durà. No sona malament. I quin cognom portaria la meua possible mare terràquia? Recorde una emissió televisiva, i se m'acudeix Flores. Per què no? Prudenci Durà Flores. M'agrada. Prepare tot seguit els documents més habituals:
document nacional d'identitat, cartilla de vacunacions, carnet de conduir classe B... Tot falsificat, ben clar! Amb la tecnologia del meu planeta, però. Cal dir-ho, sense falsa vanitat: quasi originals.


Comentaris

  • interessant...[Ofensiu]
    Lior | 04-08-2008

    ... això de poder triar si vol ser dona o home, segons el que li vingui més de gust. Un cop hagi provat l'anatomia masculina de cintura per baix, què preferirà en Prudenci Durà Flores? Ser dona o home?
    M'he divertit molt llegint-te.

    Fins aviat.

  • Prudenci Durà Flores![Ofensiu]
    ROSASP | 29-11-2005

    Sembla que les investigacions de la'alienígena el porten pels camins dels pensaments excitants del sexe i a comprar les ofertes de 2X1. Sembla mentida com s'està ficant a la pell dels terrícoles, però és la única forma de comprendre (si n'és capaç espero que ens ho expliqui algun dia) el misteriós i complex comportament humà.
    Ostres, tampoc deu estar mal pensat saber que se sent com a home, encara que veig que el seu objectiu principal és la part que va de cintura cap avall.
    Trobo que ha fet una original tria amb la nova identitat, encara que els cognoms Durà Flores, em sona a dia de tots Sants i cementiris, ves per on.

    Em deixes dibuixat un somriure durant una bona estona. Gràcies per donar-nos la pista de qui ets a la nova foto de la biografia. No serà pas l'alienígena fent un nou experiment el teu company de banc?

    Una abraçada i fins aviat!

  • Increïble. [Ofensiu]
    Lletreta | 29-11-2005

    Increïble, en menys d'una hora ha aprés el que a molts els hi porta tota una vida..:). No, en serio l'he trobat original i divertit, molt divertit. Espero l'altra part.

  • Aquest vailet [Ofensiu]
    Màndalf | 18-11-2005 | Valoració: 10

    Aprèn les nostres expressions a tota llet comaquellquediu. Òndia! I les virtuts femenins sembla que també,.. ahahahah, això de la compulsió compradora,... ja et fotran, ja, tu ves sembrant vents,..
    Veig que el subconscient somiador el té ben desenvolupat, encara que amb tendència masculina; per això deu decidir després el canvi de sexe. Veig que és superinteligent i efectivament canvia de sexe (glups, ara me la fotran a mi) És broma, és broma!
    Seguirem les evolucions del Prudenci , que volta més que el gos del Txero,...

    Salut i força, company

  • A veure que ens depararà la encarnació en Prudenci[Ofensiu]
    T. Cargol | 11-11-2005

    A veure a qui durà flors en Prudenci Cacaua!

  • Ciència & Fricció[Ofensiu]
    jmollà | 11-11-2005 | Valoració: 10

    L'escena de l'autobús, bona. La del Prudenci buscant-se nom: impagable! Seguim.

l´Autor

Foto de perfil de rnbonet

rnbonet

272 Relats

1588 Comentaris

356814 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Tururú, turrruuuurrúrúrúrú!
ES FA SABER
A TOTHOOOM
QU' AQUEST RELATAIREEE
NO S'ENFADA NI ES CABREEJAAA
PELS COMENTARIS
ADVERSOOOS
ENCARA QUEEEE
ESTIGUEN FEEEETS
AMB MALA BAVAAAA.
Tururúu!Turrurú!

*********

rnbonet ha tingut fills i ha plantat arbres. Ara, entre altres assumptes i dèries, es torba escrivint. Punt i apart. Format en llengua forastera, "por justo derecho de conquista" i "por el imperio hacia Dios" -com tots els seus congèneres a la mateixa època-, utilitza sempre per escriure aquella que li era pròpia, -és a dir, la present- per allò de la identitat i els orígens. I possiblement -caldria un psicoanàlisi seriós- per fer la guitza a la "classe dominant" del seu País. Potser. Punt i apart. Es considera agnòstic i crític, còmic i tètric, dàtil i fútil, pràctic i teòric, bàquic i anàrquic... i tots els mots plans amb titlla que vulguen vostés, i algun que altre d'esdrúixol. Quan es posa filosòfic -cosa que sol ocórrer si li toquen els testets o les barjoles- busca amb un cresol el trellat perdut per tanta gent del país, per tal de retornant-lo al seu poble -abans de fer catúfols totalment-, i veure si aquest esdevé d'una punyetera vegada un poble normal, en un país normal. S'hi cansa aviat, però. I abandona fins l'altra tocamenta. Mentrestant, ritme, paisatge i mesura. Amb qualque excès escaient, oportú. Què li anem a fer! Som de carn! Punt final.

R en Cadena


EmmaThessaM en va 'encadenar' i jo he passat la cadena a "Ada Bruguera Riera" i a "Arbequina". I a "La banyeta del badiu", i a "Biel Martí".

(descobreix què és "R en Cadena")



*¿ I si visitàreu aquest

maridatge?

Un intent de col·laboració amb gent propera. I d'RC!