Dies que foren miratges d'una altra realitat

Un relat de: Flor de Sinera

Els desitjos fervents es mesclen amb l'absenta, per acabar esdevenint excessivament embriagadora.
Ara, mirant la meva història des de la distància prudent, estic en condicions d'assegurar, que el dia que no pugui recordar el teu nom, em llençaré a l'abisme.
I t'he de rendir tribut fins que les meves mans tremolin, i ja no sigui capaç d'articular paraula. T'ho dec.
No he pogut immortalitzar-te amb la perfecció que mereixes, he d'esmenar aquest error brutal i transcendent.
Tanmateix, el romanticisme quedà desfasat i ara ningú no pretén morir per amor. Jo em segueixo perdent en les corrents oceàniques i sé, és irremeiable, que moriré ofegada en elles.
Ara, de moment, em declaro en absència; m'arrenco la pell i esdevinc incorpòria. Tornaré d'aquest paradís artificial, quan em cregui feliç eternament, quan sàpiga quin camí triar, i en quina meta esperar-me per celebrar uns triomfs que ara desconec...


Comentaris

  • Sóc L'Arnau ( gine)[Ofensiu]
    nauette | 24-07-2008

    jajaja acbo de veure el teu comentari de Moon, al principi no sabia qui eres, m'ha fet ilu que comentéssis:) Bonics els dits del peu

  • Dies i miratges[Ofensiu]
    Unaquimera | 30-05-2007 | Valoració: 10

    Vinc fins al teu espai per descobrir els teus relats i començo pel darrer text igual que podria començar per un altre, però és que m'encisen els miratges i aquest títol m'ha atret especialment.

    He llegit el teu relat curt però dens, escrit amb prosa clara i frases ben lligades, de contingut que de vegades conté claus i secrets, tresors i figures que ballen davant els meus ulls melodies que només elles escolten, composant una dansa bella.
    M'ha meravellat aquesta: "Ara, de moment, em declaro en absència; m'arrenco la pell i esdevinc incorpòria." Una bona manera d'expressar una sensació que reconec!

    Després de descobrir-te com autor/a, de llegir-te i comentar-te, aprofito per saludar-te i donar-te la benvinguda al web.
    De segur que tornaré a passar per llegir més coses teves, ja que l'experiència d'avui ha estat molt grata.
    I m'encantaria tornar a saber de tu quan et vingui de gust.

    Avui t'envio una abraçada de celebració,
    Unaquimera