Diaris púb(l)ics 1: El tècnic i la mestressa

Un relat de: Miosotis
El tècnic d’internet, un noi guapo i ben plantat, truca a la porta, i la mestressa, després de més de 3 setmanes de tenir problemes amb una aplicació de l’ordinador i internet, li obra. Se’l mira sorpresa de com n’és de ben plantat, i el fa passar, tot imaginant-se coses que intenta apartar de la seva ment, doncs sap que és un professional seriós i que el que li passa a ella pel cap no són més que fantasies.

La mestressa duu una faldilla curta i ajustada, i una camisa que li ressalta uns preciosos pits. Tot i no ser especialment grans s’endevina que són d’una gran bellesa; sap que els té bonics.

Enviat per la seva companyia Internet Service EXpress, el tècnic ha vingut per fer reparacions expertes d’urgència. La mestressa li ofereix un cafè i l’acompanya al despatx. Ell li demana que s’assegui al davant de l’ordinador, situat sobre una taula enmig de l'habitació, i que li mostri quins problemes té amb internet i l’aplicació que es va instal·lar.

Mentre ella va navegant amb el mouse per les diferents aplicacions i menús, el tècnic, que és de peu al seu darrera, observa tot el que fa i en un cert moment apropa el seu cap al coll de la mestressa, com intentant veure la pantalla de més a prop. La mestressa pot sentir com la pell d’ell és a frec de la seva, i pensaments càlids li passen per la ment, però es diu a ella mateixa novament que ha d’aparcar aquestes fantasies, que es tracta d’un professional i que ella ha de mantenir una actitud seriosa i centrada.

Alguna cosa es sobressalta dins seu, però, quan el tècnic, després de quasi 5 minuts d’explicacions i demostracions per part d’ella davant de l’ordinador, posa la mà sobre la seva per ajudar-la a anar amb el mouse al lloc adequat de la pantalla, tot dient-li: “¿veu? Es fa aixi…”. La mestressa es diu a sí mateixa que s’ha de controlar, que tocar-li la mà només ha estat un gest amable i innocent per part del tècnic, que només vol ajudar-la.

Però llavors, mentre segueix instruint-la sobre on dur el mouse, a quines zones anar de la pantalla, nota com el braç musculós del tècnic frega molt suaument, quasi imperceptiblement, el seu pit. Es diu a ella mateixa que ha estat accidental, però es gira per mirar-lo, intentant trobar una resposta als seus dubtes, esperant trobar-li un lleu somriure als llavis. El tècnic, no obstant, sembla estar concentrat en la pantalla, encara que segueix tenint la seva mà sobre la d’ella.

Es sent avergonyida per haver pensat alguna cosa més, i es convenç de que el tècnic realment només està sent amable i atent, que deu ser un home afectuós, que ho demostra amb el contacte físic amb les seves clientes.

En un gest inesperat, però, el ‘mouse’ cau sobre la cadira, entre les cames de la mestressa, i el jove i ben plantat tècnic allarga la mà per recollir-lo, fregant-li amb el colze novament un pit i passant –en recollir el mouse- la mà a frec de les cames nues, apujant una mica la faldilla en retornar el mouse a la taula.

Aquest esdeveniment inesperat fa que a la mestressa si li humitegi la figa, i això li fa sentir una barreja de vergonya i excitació. Pensa: “no pot ser, ¿què m’està passant? M’he de controlar… Només ha estat un petit accident involuntari…”.

Està enmig d’aquests pensaments quan la fa posar vermella, i la pren totalment desprevinguda, la pregunta del tècnic de si ha accedit últimament a pàgines d’internet de contingut censurable. Que aquestes pàgines poden instal·lar sense que se n’adoni petits programes al seu ordinador per espiar, o per espatllar les aplicacions o el disc dur.

La mestressa, avergonyida, contesta -encara vermella però intentant sonar convincent i indignada- que no, que ella és una mestressa respectable i que mai accediria a aquesta mena de continguts, que “què s’ha pensat”. El tècnic hi insisteix: “¿n’està segura? Em sembla que quan li ho he preguntat s’ha posat vermella. Sap que aquestes pàgines poden avariar-li l’ordinador?”

La mestressa contesta, intentant encara sonar indignada: “Però escolti, ¡¿què es creu?! Ja li he dit que sóc una mestressa molt respectable, que jo no necessito mirar aquestes pàgines indecents.” El tècnic se la mira una estona, amb cara de no creure-se-la, i llavors –fent cara de saber que qui té al davant ha fet una malifeta- li diu: “em sembla que ara ja sé què li passa al seu ordinador, ho hem de resoldre ara mateix”.

Li diu que ha de fer algunes comprovacions, que s'haurà de ficar sota la taula per revisar algunes coses. La mestressa hi accedeix, tot dient, esforçant-se a semblar indiferent, i convençuda que és lògic que s’hi fiqui: “faci, faci...”.

El tècnic es fica doncs sota la taula i comença a tocar uns cables. La mestressa, que el mira de reüll, s’adona de que li està mirant l’entrecuix. Pensa “¡oh, què descarat!”, però es sorprèn a ella mateixa quan, en lloc de tenir el reflex d’ajuntar desseguida les cames perquè el tècnic no vegi el seu íntim racó, té l’impuls de separar-les, permetent-li que vegi encara més les seves calcetes, i com la seva bonica escletxa i el suau turonet que l’envolta es marquen a sota de la fina tela.

El tècnic li diu amb veu seriosa que necessita que obri l’aplicació a l’ordinador i la comenci a usar. Vol que comenci a escriure el que li vingui al cap, i que no desviï la mirada de la pantalla passi el que passi, que ell ha de resoldre el que fa que l’ordinador falli. La mestressa, que té l’hàbit d’escriure un diari personal, fa el que li diu el tècnic i comença a escriure el seu diari de la setmana a l’ordinador.

Quan no porta ni un minut escrivint, sent que el tècnic, des de sota la taula, li diu: “bé, anem a resoldre el problema del seu ordinador, caldrà que col·labori i no m’interrompi, ¿hi està d’acord?”. La mestressa, dubtant una mica, contesta: “S… sí, és clar…”. “Llavors, segueixi escrivint tal com li he dit, no separi les mans del teclat i deixi’m fer, que en tenim per estona”.

Ara una mica desconcertada, li diu al tècnic: “però escolt…”. Encara no ha dit la segona paraula quan amb un gran sobresalt sent els dits del tècnic acariciant suaument el seu turonet per sobre de les calces, i com va baixant i apreta un dit contra l’escletxa, enfonsant-hi la tela de les calcetes i fent un lleuger, molt suau, moviment circular.

Totalment torbada, li diu “però escolti, ¿¿què està fent??”. La resposta del tècnic és un sec: “¿Vol deixar-me fer la meva feina, si us plau?”. “Però, ¿com s’atreveix? És un descarat…”. El tècnic contesta: “No protesti, que no hem fet res més que començar”.

La mestressa, ara amb la figa totalment humitejada, sentint com una gran escalfor li puja per tot el cos, i encara més torbada, exclama, amb una mescla de sorpresa i gran excitació: “¿¿Però què vol dir, que no hem fet més que començar??”.

“Si us plau, segueixi teclejant i deixi’m fer ja d’una vegada, està entorpint la meva tasca. ¿No voldrà pas que m’enfadi?”. Llavors, fent un molt breu silenci, com si estés calculant quelcom, li diu: “ja veig que caldrà que m’empri a fons, amb vostè”. I li ordena: “ajunti una mica les cames, li he de treure les calcetes, que fan nosa”. “Però…”, replica ella, incrèdula.

“¿Què li he dit? ¿Vol fer el favor? Vol que li arregli l’ordinador, ¿sí o no?”. “Sí…”, contesta la mestressa, “però…”. El tècnic li diu “ja veig que ho hauré de fer jo”, i passant-li les mans per sota de la faldilla li agafa les calcetes pels costats, ara molles sobre el bosquet humit, i les estira fins als genolls i després cames avall, fins treure-les-hi del tot i deixar-les en una cadira que hi ha al costat.

Llavors, seriós, li diu a la mestressa: “Ara vull que separi les cames”. “Si us plau, no…” suplica ella. El tècnic li contesta: “no servirà de res que supliqui” i acte seguit li separa les cames i, arrancant-li un xiscle de sorpresa i plaer, li enfonsa el cap entre les faldilles i amb la llengua li comença a llepar l’escletxa humida, primer només per sobre, passant pels pèls del pubis, després enfonsant la llengua amb delit entre els llavis de l’escletxa, separant amb les mans una mica més les cames de la mestressa per poder entrar més endins amb la llengua.

La mestressa té convulsions de plaer i moltes dificultats per mantenir les mans sobre el teclat. No es pot creure que li estigui passant això, es sent desarmada, l’entrecuix li crema de plaer, els pits se li endureixen, el cos se li accelera, sent com la llengua del tècnic llepa entre els llavis i busca àvidament el clítoris, la petita cirereta secreta que hi amaga.

Quan el tècnic el troba, amb els dits separa els llavis de l’escletxa i el deixa al descobert. El comença a llepar amunt i avall, a poc a poc, com si ho fes en càmera lenta, fent que el cos de la mestressa s’estremeixi sensualment per les onades de plaer que li provoca la llengua carnosa i suau del tècnic, que segueix llepant amunt i avall i amb moviments circulars i de zigazaga de la llengua.

Al cap d’una estona, inesperadament, el tècnic s’atura, treu el cap d’entre les faldilles, i li ordena a la mestressa que es desabotoni la camisa. Mentre ella obeeix, aquest cop sense protestar, el tècnic surt de sota la taula i es sitúa al darrera de la mestressa, li passa els braços per sota de les aixelles i amb les mans li agafa els preciosos pits, que comença a acariciar suaument però amb decisió, una bona estona, fins que els apetitosos mugrons estan ben durs. Li diu a la mestressa “així m’agrada, que em deixi fer sense protestar, que tenim molta feina a fer. Aviat serà el seu torn de donar-me un cop de mà, he de posar a punt la meva eina i m’hi haurà d’ajudar, s’hi haurà d’esmerçar”.

La mestressa, novament desconcertada i incrèdula, pregunta: “però… ¿¿q... què vol dir?? ¿¿Quina eina??”. El tècnic replica: “però, ¿ja torna a protestar? Bé, doncs ara sí que caldrà que s’hi esmerçi de veritat”. “Vull que em tregui el cinturó i em descordi els pantalons”. La mestressa gira el cap i s’adona de que un gran monticle s’ha format a sota dels pantalons del tècnic, és just al davant de la seva cara, molt a prop, i li diu, amb una barreja de sorpresa i excitació: “¿no pretendrà que jo…?”.

El tècnic es torna a posar enèrgic i li diu: “¿què li he dit?”. “Miri, com més entorpeixi la tasca que intento dur a terme, més em caldrà posar a punt l’eina i més a fons l’hauré d’usar, vosté mateixa”. Es treu el cinturó ell mateix, s’abaixa els pantalons i agafant-la suaument per sobre del clatell apropa la cara de la mestressa ben a prop del membre que s’endevina dur i ansiós a sota dels ‘boxers’ que duu posats, i li diu: “llepi”.

Ella, tranquil·litzada perquè pensa que només haurà de llepar sobre la tela, obeeix el tècnic i va resseguint amb la llengua el perfil del membre, que sent com es va endurint i fent encara més gran. Però llavors el tècnic li diu: “abaixi’m els boxers”. Ella, secretament bullint d’excitació, tot i així novament diu: “però, ¿no pretendrà què…?”.

El tècnic contesta: “cal lubricar l’eina a fons perquè pugui fer la meva feina. Si us plau, faci el que li he dit i no protesti més”. La mestressa hi accedeix i li abaixa els bòxers, però quan veu que té al davant aquell membre tan gros i llustrós, té el reflexe d’aturar-se i apartar el cap. Però el tècnic la té agafada encara amb la mà entre els seus sedosos cabellls, li apropa la boca a la punta del penis erecte, i dient “vaaa, faci cas…”, li posa el gland imponent entre els llavis.

Ella, sabent que ja no se’n pot escapar, obedient li agafa el membre amb una mà i se’l posa tot a la boca, pujant i baixant amb els llavis mentre amb la mà masturba el fal·lo dur, que nota calent i excitat dins la seva boca.

El tècnic gemega de plaer i li diu, amb veu entretallada, que continuï així, llepant i lubricant l’eina. La mestressa segueix masturbant i xupant, sentint-se dominada i alhora molt calenta, regalimant saliva i amb l’escletxa ben molla, desitjant ara sí que aquest membre dur i humit ompli altres parts del seu cos.

Quan porta una bona estona xupant-li i jugant amb ell amb la llengua, el tècnic li ordena que s’aixequi de la cadira i s’hi posi a sobre de panxa, que ha de començar a fer la reparació, que haurà d’usar tota l’eina, i que no protesti i li deixi fer, que ha de fer un treball de qualitat. “Ai, no ho sé senyor tècnic, ¿què és el que vol fer amb això tan gros? ¿On ho vol posar? ¿Per què em fa posar d’esquena? ¿No s’ha aprofitat ja prou de mi…?”. “Obeeixi”, diu ell amb veu ferma.

Ella obeeix i es posa de panxa sobre la cadira. En haver-ho fet, el tècnic li frega novament amb els dits, pel darrera, l’escretxa humida de l'entrecuix, que impulsa la mestressa a moure’s endavant i enrere, buscant que les dits toquin més la seva cirereta, aprofitant-se ara ella del tècnic, sense voler reconéixer que està esperant que aquella cosa tan dura es submergeixi dintre seu.

Després d’acariciar-li encara una estona el turonet i la cirereta, fent les delícies de la mestressa, el tècnic s’atura, li separa les cames, acosta el seu membre a l’escletxa fins que la punta entra en contacte amb els llavis anhelants i llavors, amb decisió, li enfonsa tot dins el bosc humit i ardent, fins que les seves cames topen contra les cames de la mestressa. Li introdueix el membre tan endins que la mestressa, amb un xiscle de plaer desbocat, pot sentir com els testicles endurits li fan pressió sobre el turonet i els llavis.

El tècnic l’agafa per les caderes amb les seves mans fortes i virils i comença a entrar i sortir rítmicament de la cova de la mestressa amb el seu fal·lo dur, i que per moments es fa més gros dintre de la coveta. La mestressa el sent entrar i sortir, sent allò tan gros dintre seu, es sent posseïda i sap que no en pot escapar, gemega, es deixa posseir però protesta: “ai, no…, ¿què m’està fent?”, mentre el tècnic ara amb una mà li comença a acariciar els pits amb molta tendresa.

El membre del tècnic entra i surt amb energia i, en fer-ho, fa que els cabells de la mestressa es despentinin d’un costat a l’altre, que els seus bonics pits saltin amunt i avall al mateix ritme, que el mouse vagi d’una banda a l’altra sobre la taula. Els 2 gemeguen de plaer mentre ell segueix esclafant les seves cames contra les cames de la mestressa, un cop, i un altre, i un altre, submergint la seva eina dura i calenta fins al fons de la cova de la mestressa, sense aturar-se.

Al cap d’una estona treu el membre de dins de la cova i amb la punta arrodonida i dura passa per sobre del clítoris de la mestressa, que sent el membre immens, movent-se endavant i enrere i descrivint cercles sobre la seva cirereta, excitant-la encara més, la seva coveta desitjant desesperadament tornar a ser penetrada per l’eina del tècnic, que li dóna noves instruccions: “Vull que s’aixequi de la cadira un moment, m’hi he d’asseure jo”.

La mestressa obeeix. S’aixeca i deixa que el tècnic s’assegui a la cadira. Abans de fer-ho es treu la camisa i els pantalons i deixa a la vista el seu cos musculós, amb el fal·lo prominent que s’alça més enllà de les cames com un menhir. S’asseu a la cadira i, impacient, li ordena a la mestressa: “encara no hem acabat, ara vull que vingui aquí i es posi de cara cap a mi, amb les cames separades, i vull que es tregui la camisa”.

La mestressa novament obeeix, “el que vostè ordeni…”. Es treu la camisa i es sitúa de peu a frec de la cara del tècnic, que l’agafa fort per la cintura amb els braços i l’apropa cap a ell, per endur-se els seus pits a la boca. Els llepa àvidament, passa la llengua pels mugrons, els hi fa petites mossegadetes, els cobreix de la seva càlida saliva, fent embogir d’excitació i plaer la mestressa, que secretament segueix ansiant el membre gran i dur un altre cop dins de la seva coveta.

Llavors, quan menys s’ho espera, però responent a la seva ànsia, el tècnic l’agafa amb les mans pel culet i la fa baixar cap a les seves cames, fent-li sentir com l’eina empalmada com un gran tronc entra a poc a poc al seu racó secret, fent que en entrar-hi els llavis es separin tant que la mestressa creu que ja no es poden separar més, provocant-li un gran gemec de plaer, i gemegant ell al mateix temps en sentir-se posseït per la mestressa, el seu membre atrapat a la cova, que ara puja i baixa, fent pujar i baixar la pell del seu membre dur a punt d’esclatar.

La penetra i és posseït a la vegada per la mestressa amb excitació creixent, els seus llavis per fi ajuntant-se amb els d’ella en un bes apassionat i molt llarg, els 2 estimant-se, les seves llengües jugant dintre de la boca de l’altre i en fer-ho inflamant encara més els 2 cossos compartits, que s’apropen ràpidament a la gran explosió de plaer, gemegant, suant, besant amb petons humits plens de saliva, bullint un dins de l’altre, el membre palpitant entrant i sortint de la cova ansiada de la mestressa, que gemega amb passió i besa el tècnic apassionadament, sentint que tot el seu cos comença a desbocar-se com una cascada d’aigua muntanya avall, el membre del tècnic més gros que mai, ple de magma incandescent, preparat per esclatar dins de la cova.

I, llavors… 2 crits celestials que ressonen entre les parets, una gran abraçada plena d’amor, una explosió estel·lar, 1000 cavalls cavalcant per la praderia, un tempesta de llampecs de plaer, un volcà que esclata sense control i envia el magma calent cap a l’espai, 2 cossos que s’estremeixen en harmonia, un tsunami compartit, l’essència de la màgia de la vida, un etern instant.

I després els cossos abraçats i rendits, amorosos, exhaustes i alhora renovats, en comunió, la felicitat. Els dos resten així una llarga estona, abraçats, extasiats, en silenci, sentint encara de l'estela que han deixat les intenses i profundes sensacions en els seus cossos i en les seves ments.

Després el tècnic s'aixeca, ajuda la mestressa a vestir-se, l’abriga, la besa. També ell es vesteix, va a la cuina i prepara un parell de reconfortants begudes de xocolata calenta. Surten al balcó, on s’asseuen a gaudir de l’aire fresc de mitja tarda, de les vistes de les muntanyes en l’horitzó, del silenci, abraçats amb tendresa, ella asseguda sobre les cames d'ell, sentint que ara el món brilla amb més intensitat.

Comentaris

 • Entertainment[Ofensiu]
  ishitasmithji | 13-11-2019

  Happy to see this dazzling article, You are giving inspiration, a motivation to us. The substance you dispersed here is to a phenomenal degree staggering. It helped me a ton to liven me up. Dehradun Escorts A duty of appreciation is all together for your exertion and backing for us, Keep Sharing for each condition such sorts of thing. Valued your Blog!!

 • Call Girls[Ofensiu]
  ishitasmithji | 13-11-2019


  To an awesome degree revered taking a gander at your blog. It was to a remarkable degree especially made and clear. A devotion of appreciation is all together for your incredible exertion and I was sitting tight for this post. I am fulfilled to analyze this sort of astounding lighting up post.
  Goa Escort

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Miosotis

4 Relats

2 Comentaris

333 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00