diari d'una depressió

Un relat de: EnTotomaitéfred

DIARI D'UNA DEPRESIÓ
Mala vida… plors, ànima vivint a llampegades… il·lusió ofegada pel negre de la garjola que m'amaga cada nit.
Llàgrimes d'impotència, ràbia i inferioritat… singlots d'ignorància i por de l'avui, desitg d'acabar, de caure del tot d'una vegada. Per què? Si vui viure la llum, caminar amb energia, parlar amb la veu d'aquells que tenen un futur que estimar. Però desperto amb la mirada perduda. Penso en matar la vida que no em deixa aturar. Tremolors a les cames alenteixen el camí cap a la desesperada esperança d'un altre jo, però en el fons completament jo, íntegrament completada.
Ofec, pors i peròs que empolsinen cada una de les meves neurones. Desaparèixer. Que plorin per la meva absència aquells que no m'han deixat respirar. Però ni tan sols desaparèixer és fàcil quan no només es tracta de voluntat. Ni tan sols desaparèixer és fàcil si no pots decidir la direcció de la teva mirada, ni tan sols desaparèixer és fàcil si tot plegat només és un NO.
Temptatives, negatives que m'anul·len i que no em deixen ser.
Entesa en frustracions, vivencies tan sols teoritzades, somniades i interioritzades, experiments amb il·lusions altre vegada apunyalades.
Lluitar per tot allò que m'encoratja a fer cada cop millor les coses és un sac de boxe per les adversitats de la meva inexistència. Arrossegar els peus pel carrer, mirar amb els ulls morts a la gent que m'és cada cop més aliena és el dictat d'un anar tirant gens intencionat pel passadís que em porta a la cel·la.
Dóna gràcies que almenys tens una cel·la diuen… aquest cop condemnada a cadènua perpètua és veure sortir el sol cada nit desde la mateixa finestra fins que arribi el meu final precipitat, en el que ja no hi quedarà ànima.

Comentaris

  • Espere que ja haja passat el temporal[Ofensiu]
    Llorenç Garcia | 11-01-2009 | Valoració: 10

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Molt depressiu[Ofensiu]
    Ullsblaus1 | 21-06-2008 | Valoració: 10


    El titol té raó, és molt depressiu i no pateixis ara ho veus tot negre però d'aquí poc ho veuràs gris i després completaent blanc, vull clar. Et seguiré llegint, espero que tu també. Gràcies.

    ullsblaus1

  • Camí de formes naturals[Ofensiu]
    Bonhomia | 02-05-2006 | Valoració: 10

    A vegades, després d'un segle, tot brilla. No és que es tracti d'esperar, simplement fer cas a la voluntat quan es pot, fer cas a la paraula quan es pot, fer cas a una cosa que et negues per innocència... i no fer cas quan li demanes al dia dues hores de vacances.
    No vagis a buscar l'osset petitó, ell vindrà cap a tu.

Valoració mitja: 10

l´Autor

EnTotomaitéfred

4 Relats

10 Comentaris

5197 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88