Diari d'avui. Primera Vista.

Un relat de: iris

24/06/04
Hi!
Avui me llevat de bon humor, espero que em duri…
T'he d'explicar moltes coses! ^^ Ahir a la tarda vaig anar a comprar, i ja tinc una faldilla rosa xP És una mica cursi però a mi m'encanta!
I al matí vaig anar a la piscina amb la Sònia. Em va obligar a que li enviés un sms al Jordi perquè vingués (coses de l'amor xD), i va venir amb el Pau, i m'he enamorat xD Mans perfectes, uns llavis d'aquells gruixuts, però no massa, amb aspecte suau i dolç…mmmh "increíblemente besables…" I a sobre de tant en tant es mossegava una mica el de sota, com si estès nerviós…i jo tota empanada mirant-lo xD I els ulls…marrons però especials…nosé…tenen algo! I amb aquells cabells arrissats i negres, que se li posaven una mica davant de la cara…fua…i una arracada d'aquelles sexys… I a sobre estava boníssim (o això semblava). No vam parlar gaire, jo perquè em distreia observant-lo (crec que m'ha pillat uns quants cops xD) i ell suposo que deixava parlar a el Jordi i la So, que no van callar xP M'agradaria conèixer-lo millor... :P
I quan tornava em vaig trobar l'Albert amb la seva novia. Crec que encara em té mania... A mi tampoc em cau bé i m'aguanto... ¬¬"
Apa, me'n vaig a la dutxa que fot molta calorrr!! Ciau!

Eva

Comentaris

  • tros de diari personal...[Ofensiu]
    Capdelin | 19-04-2005 | Valoració: 9

    m´ha agradat la idea de co-produir un relat amb una altra persona... jo ho faig sovint amb una gran amiga de girona "PLUJA and CAPDELIN"... i el resultat em satisfà, és una nova experiència... encara que ella hi posa el talent i jo només la forma externa, el vestit poètic...
    molts macos els detalls descriptius, afectius... inici de futurs contactes i potser enamorament... la calor, la piscina.. lloc ideal per mirar, observar, sentir i mullar la pell amb els sentiments interiors que traspuen per tots els porus...
    un petó i una abraçada... encara que sigui lluny d´aquesta piscina enamoradora...

  • Continuació[Ofensiu]
    iris | 18-04-2005

    Aquest relat constarà en un futur de varis capítols; cada un d'aquests està relacionat amb un del mateix títol de Kookeemonzzzter (és un relat conjunt). Si voleu llegir la continuació ( o més ben dit l'altra part d'aquest capítol), llegiu el relat amb aquest mateix nom (Diari d'avui. Primera vista.) de Kookeemonzzzter.
    Gràcies!

  • Continuació[Ofensiu]
    iris | 18-04-2005

    Aquest relat constarà en un futur de varis capítols, però cada capítol etsà relacionat amb un del mateix títol de Kookeemonzzzter (és un relat conjunt). Si voleu llegir la continuació ( o més ben dit l'altra part d'aquest capítol), llegiu el relat amb aquest mateix nom (Diari d'avui. Primera vista.) de Kookeemonzzzter.
    Gràcies!

l´Autor

Foto de perfil de iris

iris

5 Relats

17 Comentaris

5837 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Dons nose...la meva vida d moment s bastant curta i suposo (espero) q em kden + coses x viure de les q he viscut... vaig nèixer al 88 i nose...fins ara el màxim q he fet es aixo...viure...^^"