DIANA CAÇADORA

Un relat de: AMANDA MARIN
Ella és una dona atractiva, de mitjana edat, amb uns ulls molt expressius, i un cos exuberant. Com cada vespre està passejant per la platja. Busca desesperadament un home prou atractiu com per tenir una aventura ràpida amb ell. Ho necessita, no pensa gaire en el perquè, sols sap que això la fa sentir viva.
Llavors en veu un que està sol i se li apropa. No li diu res, sols el mira fixament mentre es comença a treure la roba movent-se voluptuosament.
En veure que ella es despulla ell fa el mateix, i entren els dos a l’aigua. Al començament juguen a esquitxar-se, però aviat els jocs passen a ser mes tranquils, mes lànguids, i ells es van apropant, s’acaricien subtilment, explorant aquest nou mon que se’ls obre al davant.
Ara tot es calma, segueixen jugant però hi ha un corrent subterrani de sensualitat que els envolta i fa que no puguin deixar de tocar-se. Poc a poc ella repassa la cara d’ell amb un dit, com si el dibuixes. I això fa que a ell se li posi la pell de gallina, sobre tot quan li ressegueix els llavis. Suaument li agafa la ma i li va fent petits petons a tots els dits. Llavors continua pel coll i darrera de l’orella i aquesta acció provoca que ella deixi anar un petit gemec.
Animats per la situació les carícies es van fent mes atrevides, tenen tot el cos nu de l’altre a la seva disposició, i ho aprofiten. Les mans busquen els punts sensibles, els mugrons s’endureixen i els seus cossos busquen el contacte pell amb pell, fonent-se l’un en l’altre, amb un delit que va creixent per moments, fins que, allà mateix, un penis altiu busca l’entrada secreta d’ella i es consuma la penetració.
I així s’estan força estona, la carícia universal, la unió eterna des del principi dels temps, fins que arriben al clímax. Després, la laxitud, les carícies dolces, les abraçades tranquil•les, i poc a poc van sortint de l’aigua i s’estiren a la sorra, mirant els estels i la mitja lluna que sembla que els somriu, eterna mare protectora de les debilitats humanes.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

AMANDA MARIN

2 Relats

0 Comentaris

894 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor