Diagonal

Un relat de: inquiet

A la fi, agafes forces d'on no les tens i separes les teues coses. Lleves d'un armari, poses a un altre. Organitzes de forma definitiva els muntons de roba, i implantes el nou ordre a l'armari. Tornes a saber on queden totes les teues coses. Una tauleta de nit queda sense res.

Lleves els vestigis del passat proper i comú de les parets, on només queda el senyal, els forats d'on penjava tot. Passes l'aspiradora, la mopa, fregues el terra. Lleves la pols dels mobles. Fins i tot li pegues la volta al matalàs. Roba de llit nova, on saps que només hi trobaràs el teu propi olor a l'altre coixí. Les teues sabates i prou a sota el llit.

Queda tot net, nu, asèptic. Et dutxes i continues amb el que queda del dia.

Sopes i traus la brossa. Fas temps però inevitablement, tornes a l'habitació. I ara que només estàs tu, t'adones del buit que sents. La veus encara que no hi és. Et sents com a una habitació d'hotel. Fa fred per dins.

Distraus la indivitualitat amb la ràdio. A la fi encens el portàtil i converses per a no escoltar el silenci. El tic-tic de les tecles t'evadeix i mitiga la incomoditat. Però a la fi tot acaba.

Apagues l'ordinador. La llum, que no la ràdio.

Dorms en diagonal al teu llit per a dos.

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    inquiet | 23-04-2009

    Hola Crohnic!

    moltes gràcies pel comentari, i sí, ja ho crec que costa. Afortunadament, ja ha passat temps des què passà l'acció de l'escrit :)

    Feliç Sant Jordi!

  • crohnic | 23-04-2009 | Valoració: 7

    M'ha agradat el teu relat! Descrius molt bé la situació...
    A vegades costa adaptar-se a dormir en diagonal...

l´Autor

Foto de perfil de inquiet

inquiet

10 Relats

26 Comentaris

11055 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Hola,

de moment, posaré l'enllaç al meu blog 72/x on tinc la resta dels escrits que he anat fent.

Cliqueu ací per a arribar al meu blog

Espere que us agraden.