Dia de reflexió.

Un relat de: AiDuS

Dia de reflexió... Hui, 26 de Maig del 2007 és el meu primer dia de reflexió. Amb això puc dir que demà, 27 de Maig del 2007, serà el primer dia que votaré.
Pot semblar una ximpleria, però estic il·lusionada! Demà per primera vegada podré exercir el meu dret de vot, anar a les urnes i introduir-hi una papereta amb el meu vot. Un vot secret que jo he predicat a crits...
M'agrada ser transparent, m'agrada que la gent sàpia el que pense, m'agrada que em miren pel carrer amb mals ulls, m'agrada defendre els meus ideals sense por a res... Per totes eixes coses tothom sap a qui votaré!
Són hores de reflexió, cap polític em menjarà hui el cervell... Un cervell jove i innocent, que, segurament, va guiat per uns ideals molt atractius però poc factibles.
Són hores de reflexió, cap amic voldrà parlar de política al llarg del dia... Segur que sóc jo la que he de traure el tema, però no, no ho faré. El meu cap anirà pensant i pensant...
Demà la meua papereta es sumarà a la de moltes altres. Si bé ho pense no es sumarà a tantes altres... No, no arribarem al 5%, i ho sé. El meu cap diu que agafe una papereta, el meu cor diu que agafe una altra... Tothom sap a qui votaré menys jo, jo no ho sé!

El meu cap em mana que vote pensant en el PAÍS. El meu cap sap que el meu partit no arribarà al 5% i serà un regalet per a un PP destructiu. El meu cap pensa que he de deixar a banda l'orgull i votar sensatament!

El meu cor em mana que vote al partit amb el que he estat lluitant més d'un any. El meu cor sap que el recolzament al partit és necessari. El meu cor també sap que no està d'acord amb la decisió de no entrar al Compromís!

Dia de reflexió, bé, un altre dia de reflexió, perquè porte rumiant-me quina papereta agafar des de fa setmanes!
Finalment he decidit que votaré amb el cap i no amb el cor... Tothom sap a qui votaré, i tothom s'equivoca...

Comentaris

  • Quines eleccions[Ofensiu]
    Roget | 31-05-2007

    Quines eleccions...

    Del mateix ha servit aquells qui han votat amb el cap que els qui ho han fet amb el cor.

    No, no estic diguent que el vot nul/blanc sigua el que s'ha de votar, simplement que no han estat els resultats que esperavem sinó, exageradament, tot el contrari.

    Però en fi, ara cal...
    Encara no sé quehem de fer.
    Tu?

l´Autor

Foto de perfil de AiDuS

AiDuS

68 Relats

148 Comentaris

64526 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Perquè m'agrada escriure... Però no que em llisquen!

Albaidina amb orgull. Nascuda al 1988 i estudiant de F.Catalana a València...

Somie molt, i el que somie ho escric. Pense molt, i el que pense ho escric. Critique molt, i el que critique ho escric.
Així que tot el que llegiu ho crec, bé siga com ho he escrit o totalment al contrari...

aida_albert@hotmail.com