Deures

Un relat de: Arnau

Avui la cap de personal ens ha demanat què volíem ser de grans. Per demà a primera hora vol un informe detallat explicant a què aspirem a la vida i on volem arribar. Un mínim de cent cinquanta paraules, i no hi pot haver cap falta d'ortografia. De camí cap a casa hi pensava, astronauta, futbolista, professor... Cap d'aquestes idees em fascina del tot. M'agradaria tenir-ho tant clar com en Ramon. Ell sempre ha sabut que volia ser bomber. Durant els cinc minuts que anem a fumar a fora sempre ens ho diu: "Jo seré bomber". I llavors surt en Joan i li contesta que ell serà futbolista i que jugarà al Barça. I jo em quedo callat sense saber que dir. Clar que ells ho tenen molt fàcil, en Ramon té unes mans molt grosses, ideals per agafar la mànega i en Joan té aquell cap tant gros que tapa tota la porteria. Potser jo no tinc cap habilitat especial que em faci diferent. Un petit recurs per poder sobresortir una mica en algun tema. L'únic que faig que no pot fer ningú més del departament és tocar-me el nas amb la llengua. Però això és perquè durant tres llargues nits em vaig passar hores i hores intentant-ho. Llavors he arribat a casa i m'he trobat la meva dona fent el sopar. Els meus dos fills ja dormien. Ja fa dies que no els veig. I en aquell precís instant en que em disposava a seure al sofà i obrir una cervesa ho he vist molt clar. De gran vull ser feliç. De gran vull ajudar als meus fills a fer els deures, vull ajudar a la meva dona a fer el sopar, vull poder anar a fer un cafè amb els meus amics de tota la vida en comptes de tenir converses estúpides sobre bombers i futbolistes amb en Joan i en Ramon. Per totes aquestes raons i moltes més, senyor director, li presento la meva dimissió. Que passi un molt bon dia.

Comentaris

  • jo també vull ser feliç[Ofensiu]
    marieta | 08-02-2009 | Valoració: 10

    jo de gran també prefereixo ser feliç a part de cap altre cosa i també vull ajudar als meus fills
    m'ha agradat llegir aquest relat

  • M'ha semblat molt bo[Ofensiu]
    nuriagau | 26-01-2009 | Valoració: 10

    Un relat breu i simpàtic, amb una reflexió molt real.

    Jo, de gran, també vull ser feliç

    Núria Gausachs i Cucala

  • Avui és diumenge... i és l'Aniversari de RC![Ofensiu]
    Unaquimera | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    Una abraçada digna de la celebració,
    Unaquimera

  • Molt bona![Ofensiu]
    Nurithy | 27-12-2008 | Valoració: 8

    jajaja algun error he vist però malgrat això... boníssim el detall de al dimissió del final! tant de bo tots ens ho poguessim permetre! El que sí que és segur és que tots ho hem desitjat!

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de Arnau

Arnau

21 Relats

59 Comentaris

26859 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig néixer l'any 1985. A aquesta edat hauria de començar a ser una persona responsable i treballadora, però els que em coneixen saben bé que no ho acabo d'aconseguir del tot. Us enganyaria si us digués que no somio en arribar a ser un escriptor recordat al llarg dels anys, però tots sabem que és impossible amb el meu nivell, molt haurien de millorar les coses. Així que em resigno a dir que escric per passar l'estona i perquè em posa de molt bon humor.