Desolació

Un relat de: magda
Encara sento en la meva pell l’ardor d’aquells matins llunyans, quan despertava amb els dits àvids d’agafar-te, de tocar-te amb delicadesa, de xafar-te amb passió, d’esprémer-te amb violència, de trenar-te en mil camins sobre el meu cos i d’explicar l’univers inexplicable a través teu. Eres dolça i lleugera, eres salvatge i dòcil, eres meva.
T’han apartat de mi amb la força i me n’han donat una altra, i cada dia m’esforço a trobar-li la dolçor i el misteri, cada dia intento esgarrapar-li un bocí més, intento cercar la llum entremig d‘abismes insondables i laberints indiferents, intento obrir-la i penetrar-la i sentir-la. Cada dia lluito per guanyar-la, per domesticar-la, per fer-la meva. Per tornar a sentir amb ella el mateix que ja no puc sentir ni amb tu, ara. Per poder-la besar i mossegar i acariciar i aviciar i maltractar i perdonar i entronitzar i digerir i vomitar i dominar. No puc fer-ho, estimada, i em fa tanta por que mai més no ho pugui fer, ni amb ella, ni amb tu, ni amb cap altra.

Fa temps que sóc com un ocell amb la llengua tallada. Fa temps que la meva llengua ja no és meva. Fa massa temps que cerco en va tornar-me a perdre dins de l’incomparable plaer d’escriure en una llengua pròpia.

Comentaris

  • Espectacular[Ofensiu]
    Jl.Odette | 23-02-2014 | Valoració: 10

    M'ha passat el mateix que a l'Aleix de Ferrater, no m'esperava aquest gir, ha estat espectacular. He gaudit molt llegint aquest relat replet de sentiment per la llengua que ens defineix.

    Salutacions,

    JLo.Odette

  • Genial, Magda![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 19-02-2014 | Valoració: 10

    Ostres, com has voltat la truita a darrera hora, a la darrera línia! No m'esperava que anessis per aquí, per la nostra llengua estimada. Potser la situació actual fa que ens agafem a comparacions i jocs literaris com els teus, que ens enganyes magistralment fent-nos pensar una cosa quan en vols dir una altra. M'has fet gaudir, rellegint aquest relat un parell de cops per veure el significat d'una relació sentimental eròtica o una relació sentimental lingüística. Una forta abraçada, sempre, sempre en la nostra estimada llengua catalana, perquè és la nostra!

    Aleix


l´Autor

Foto de perfil de magda

magda

45 Relats

108 Comentaris

33180 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
We are what we pretend to be, so we must be careful what we pretend to be.
Kurt Vonnegut