DESISTEIXO

Un relat de: Jaumedelleida
DESISTEIXO

Ja fou prou miraculós que arribessin després de tot, a persuadir-me d’assistir a un curs de MIRACLES i més endavant a unes sessions de COACHING i després de TAPPING, i a punt vaig estar d’anar també a un curs de CONSTEL•LACIONS.

Jo, que he llegit llibres d’AUTO-AJUDA, que sóc un individuo de costums culinàries NATURALS i ECOLÒGIQUES, que visitava fires d’ALIMENTACIÓ SANA, seguia d’aprop els consells MEDICINALS de la Teresa Forcades, que era assidu de cursets d’IOGA i de MEDITACIONS, haver fet esporàdicament alguna sessió de REIKY i d’AQUAGIM, que he practicat en excés els SILENCIS, he assistit a conferències sobre el MÉS ENLLÀ, REGISTRES AKÀSHICS etc, tertúlies i congressos sobre L’AMOR UNIVERSAL, i sobre els ANGELS GUARDIANS, trobades i cants de TANTRAS, contactes amb la MARE TERRA, ABRAÇADES a ARBRES, que matinava per veure com albirava l’ASTRE REI, i què sospirava per veure’l ocultar-se a diari, i rebre així els seus raigs influents i sanadors, que més tard, em quedava per contemplar el COSMOS i endevinar en quina ubicació restava el meu HORÒSCOP, que sovintejava zones boscoses a RESPIRAR aire pur, que feia invocacions a les ENERGIES DE LA NATURA, que vaig arribar a creure que uns OVNIS em visitaven, que a les fotos digitals m’hi feien veure l’existència dels ORBS, escoltava música per a la RELAXACIÓ, era oient de l’OFICI DE VIURE, seguia les instruccions del meu GUIA ESPIRITUAL, que em parlava de la cura de l’ÀNIMA, que pensava que creia en la REENCARNACIÓ, que volia practicar SEXE TANTRIC (sense arribar a poder provar-ho per dissort meva, [no vaig trobar amb qui]) i ja no segueixo citant més coses, perquè crec que ja no cal.

És tal l’embolic mental que tot això m’ha creat, que la veritat, desisteixo a partir d’ara de tot i em convertiré en endavant, en simple ciutadà, un ésser humà d’aquests que tant volten pel món, que menjaré i beure el què em vingui de gust, i aniré passejant com sempre he fet pel “meu” carrer Major i saludaré a tot el personal que s’escaigui, sense recriminar-los-hi però, la bona intenció que tingueren en voler inculcar-me tots aquests pensaments i coneixements, que en definitiva, són el que m’han convertit en la persona més desorientada de l’òrbita terrestre i part de la cort celestial pels segles dels segles. (I si s’escau afegir-hi un Amén, AMÉN, doncs)

Comentaris

  • Efectivament [Ofensiu]
    Sunday | 13-01-2014 | Valoració: 10

    Molt amic Jaume de Lleida comparteixo completament amb tu tal relat i, que tantes i tantes vegades ha passat en el nostre cap aquest idea. I sembla que no som capaços d‘exterioritzar-la que decidim a ser tornats a enganxar-nos feliçment.


  • Una bona estona[Ofensiu]
    Antònia Puiggròs Muset | 12-01-2014 | Valoració: 10

    Molt bo Jaumedelleida, ben escrit i divertit! Mil gràcies per fer-me passar una bona estona!

  • 2ona. NOTA DE L'AUTOR (La societat te un problema)[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 07-01-2014

    Malgrat estar escrit amb un cert to irònic i d'humor, no creía pas que aquest relat en qüestió, motivés tants correus i comentaris de gent relacionada amb aquests temes i que "soto voce", em diuen que es troben en semblant situació.
    La veritat, l'actual societat te un problema seriós, i caldria que algú amb més seriositat que jo, en fés un bon estudi

  • NOTA DE L'AUTOR[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 05-01-2014


    Atesos alguns comentaris que he rebut pel meu correu, he de manifestar que el relat en sí, està escrit en clau d'humor i qui no ho vegi així, és que no em coneix gaire.
    No obstant, sí que ben mirat tot plegat és una mica complicat fer-ne cas de tot. Hom s'ha de trobar a sí mateix i després, si de cas, anar a cercar altres coses.

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

729 Comentaris

370388 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com