Desig

Un relat de: FadaMalvada

I durant aquell instant en que els nostres ulls es miraren, els meus llavis necessitats dels teus et besaren, amb força, com si el món s'acabés, fregant les nostres llengües amb una intensitat que casi feia mal, deixant escapar sospirs de plaer. Les meves mans impacients et fregaven l'esquena, i amb molta pressa per sentir-te buscaren un lloc per on poder arribar a la teua pell. I amb els teus llavis entre els meus, i les meues mans en la teua esquena, la necessitat de llevar-te la roba va créixer. I així, amb una delicadesa que no coneixia, et vaig treure la camisa i vaig deixar que feres el mateix. Amb força ens abraçarem, la meua pell cridava la teua, ens necessitàvem. Aquell contacte meravellós i càlid em va calmar la pressa, necessitava sentir-te, però ara el temps s'havia aturat, sols tu i jo, sense sentir con corrien els segons fora d'aquell món fantàstic en el que ara ens trobàvem. El teu coll, que em fascina, em va tenir una estona entretinguda, recorrent cada centímetre amb els meus llavis, amb la meua llengua..
Et lleve el sostenidor desitjosa de jugar amb els teus pits, rodons, perfectes. I amb tota la suavitat de qui agafa un nadó els vaig prendre, pressionant sense fer mal, mossegant sense mossegar, llepant, xuclant..besant.
Les meves mans ja boges et lleven els pantalons seguint l'impuls de donar-te plaer, i amb el teu cos nu a mil·límetres del meu, perd la noció del temps, de l'espai..sols sóc conscient del meu cos, i del teu, que per instants pareixen un sol, acompassats en aquell ritme de plaer, de confiança i complicitat.
I durant aquell instant en que els nostres ulls es miraren, ho vaig sentir..el desig de tenir-te.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de FadaMalvada

FadaMalvada

5 Relats

4 Comentaris

5241 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99