Desgast mental

Un relat de: Nefertitis
Cansada es deixa caure al llit. La feina li absorbeix gran part de l’energia del seu cos, la sobrant, la malgasta sovint ideant un món paral•lel al seu però irreal.
Amb els anys ha après que allò que l’ajuda a créixer, a ser millor persona, són els errors, els consells, les converses... Tot d’elements que processa per emmagatzemar posteriorment. I així, a poc a poc, a passo de formiga -de vegades- basteix el seu camí. Sap que seguir una línia ascendent no sempre és possible, és més, ha comprès que les línies corbes i obliqües la caracteritzen, per això cau i s’aixeca, plora i riu.
Però encara és present en ella aquella part indecisa, temorosa, dèbil... Aquella que sovint li demana respostes a perquès superflus. En les relacions personals, il•lusa, ho dóna tot i més, i sovint calla malgrat es senti que no és altra cosa que un trist titella en mans dels altres.
Estirada al llit tanca els ulls. S’imagina que algú li xiuxiueja a cau d’orella un “t’estimo, ets especial”. Però torna a obrir els ulls i s’adona que a l’altre cantó del llit no hi ha ningú. Sí, està sola.
El bombardeig mental de sentiments es posa en marxa, ella crida, intenta aturar-los, però no pot, només sap deixar anar llàgrimes que cauen al ritme d’una font mal tancada.
S’aixeca, es renta la cara. S’observa al mirall i llavors una veu dins seu li repeteix: “descansa, viu, estima’t”.

Comentaris

  • Olé![Ofensiu]
    natasha | 21-04-2011

    Per plasmar com em sento jejeje
    Com bé t'han comentat per aquí a baix, el primer pas és estimar-se a un mateix i a partir d'aquí... Endevant! Tot sortirà.
    Una abraçada

  • "Me matan si no trabajo y si trabajo me matan ...(Potato)"[Ofensiu]
    free sound | 19-04-2011 | Valoració: 10

    Són les coses de les flors, vides amb diferents colors,
    amb múltiples formes, boniques olors.
    Sent el bonic ritme, oblida els dolors.
    Estima’t, descansa, viu amb il·lusions,
    de cada idea, fes rima o cançons.

    Envio abraçades amb les piles carregades!!!

  • El primer...[Ofensiu]
    AVERROIS | 16-04-2011 | Valoració: 10

    ...que un ha d'aconseguir per sobre de tot és l'estimació a un mateix, la confiança, en pensar que, encara que sembli egoista, sóm ser individuals. Un cop un es coneix i es compren, llavors podem sortir al món per conectar amb els altres. Però pensa que els més difícil és coneixer a un mateix, la resta és relativament "fàcil".
    Una abraçada.

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86109 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.