Desenfrè

Un relat de: Marta P.E
Tot estava preparat. Aquella nit havíem quedat a l’estació de tren per a retrobar-nos com a bons amics que som, tot i que tots dos sabíem que acabaríem al llit per segona vegada. Vaig pujar al teu cotxe. Aquesta vegada duies un cotxe diferent del de la primera vegada, aquell cotxe on vàrem tenir una nit de sexe desenfrenat, el millor sexe que he tingut mai.


Aquella nit, però, havies de treballar. Després d’anar a comprar unes quantes coses per a sopar, vàrem anar al lloc on tenies guàrdia. Em vas presentar els teus amics, que poc després de sopar van marxar i ens van deixar sols. Només quedava un amic teu, que mirava la televisió i que va tardar molt poc en marxar a dormir.
Ens vàrem dutxar allà mateix. Sé que volies dutxar-te amb mi, però et vaig voler fer patir una estona més. Quan ens vàrem trobar als passadissos em vaig acostar a tu i et vaig preguntar:


-Què fem, ara?


Tu, mirant-me als ulls fixament i amb un mig somriure a la cara em vas contestar:


-A mi se m’ocurreixen moltes coses per a fer.


Et vaig arraconar contra la paret i et vaig besar els llavis, mentre la teva mà passejava inquieta per tot el meu cos. Vaig alçar la mirada i vaig veure que tenies els ulls encesos per la passió, i que si hagués estat per a tu, m’haguessis arrencat la roba allà mateix.. però havíem de ser discrets.
Ets un home de recursos, i no vas dubtar en trobar un matalàs que vam posar als lavabos, per por que a l’habitació ens sentís el teu company. I agenollats allà, en aquell vell matalàs, ens vam començar a despullar… Ens vam començar a despullar lentament, i vam acabar despullant-nos amb rapidesa, amb ganes ferotges d’estar l’un amb l’altre.


Em vaig estirar, i tu vas fer-ho sobre meu, besant-me apassionadament, buscant ansiosament la meva llengua. Vas baixar fins al meu coll, besant-lo i passant-hi la llengua amb una saviesa increïble, mentres t’agafava fort l’esquena i t’apretava contra mi com si el món s’hagués d’acabar aquella mateixa nit, desitjant-te dins meu amb unes ganes boges.


Poc a poc vas anar baixant amb la teva llengua sense deixar-te cap mil•límetre, cap racó del meu cos per explorar… fins arribar a les cuixes, les quals vas obrir i vas besar, passant-m’hi la llengua, la qual cosa va fer que m’estremís i sortís de la meva boca un gemec de plaer indescriptible.


Quan vas arribar al meu sexe, vas aixecar el cap i vas somriure’m amb complicitat. Vas tornar a baixar, em vas agafar per les cuixes i em vas acostar cap a tu.. Me les vas obrir poc a poc i de sobte vaig sentir la teva llengua que es passejava pels racó més íntim del meu cos. Primer vas començar suau.. després vas accelerar el ritme, tot i ficant-me un dels teus dits que jugaven amb el meu plaer. El teu dit m’embogia, la teva llengua m’embogia.. Però encara no em volia córrer, volia corre’m amb tu.. Amb suavitat et vaig fer parar, i de cop i volta, era jo la que estava a sobre teu besan-te apassionadament, mossegant-te els llavis, explorant la teva llengua, el teu coll, descendint pel teu cos mentre no parava de besar-lo. Tenies la mirada encesa, tenies ganes de posseïr-me.


Veure el teu sexe dur com una pedra em va fer embogir fins a tal punt que no vaig trigar ni un moment a dur-lo a la meva boca, i passejar-hi la meva llengua.


-T’agrada? Vaig preguntar.


-M’encanta, ho fas molt bé… vas respondre.


M’encantava donar-te plaer, veure com gemegaves fluixet, veure com em miraves mentre t’ho feia. M’agradava fins i tot que m’agafessis els cabells i me’ls apartessis per veure’m la cara. Cada cop estàvem més excitats. Ja no podíem més, volíem fondre’ns l’un amb l’altre, era quelcom superior a nosaltres.


-Folla’m, vaig dir-te.


Poc a poc vas introduir el teu sexe dins meu, fins que vaig sentir una embestida i un plaer molt intens. No deixaves de mirar-me als ulls mentres et movies ràpid, tal i com a mi m’agradava. Eres incansable, el teu sexe no parava d’entrar i sortir de dins meu amb fúria.. Jo t’agafava l’esquena. T’agafava fort, molt fort… Per un moment vaig pensar que et faria mal, estava tant cega de desig!
Vaig posar-me a sobre teu i vaig començar a moure’m amb agilitat, mentres m’acaronaves els pits i reincorporant-te de tant en tant per llepar-me’ls.. Vas agafar-me per la cintura i vas apretar fort contra tu, fent-me cridar entre una barreja de dolor i plaer.


-Gira’t,vas xiuxiuejar


Vas posar-me de quatre potes, una de les meves postures preferides. Primer vas passar la teva llengua per la meva esquena mentres m’acariciaves els pits amb força. En aquell moment creia tocar el cel.
Vas introduir el teu sexe dins el meu gairebé d’una empenta i vas començar a moure’t rítmicament, però ràpid.


-Així, no paris! – Vaig dir-te.


La teva respiració entretallada i la meva excitació van barrejar-se, i sumades, van formar una gran explosió que em va dur al clímax més profund i més intens. Quin orgasme, Déu meu! Havia estat brutal.
Al cap d’uns segons vas ser tu el que es va córrer entre la meva esquena i el meu cul, deixant-te caure a sobre meu extasiat.
Aquella nit vam dormir junts. De moment no hi ha hagut propera vegada, però de ben segur que n’hi haurà més…

Comentaris

  • Marta P.E | 28-12-2010

    Hola Isidre,

    Em devia equivocar, ja que sóc nova en tot això i devia clicar on no devia. Ho sento, em sap greu. Si hi ha qualsevol manera d'arreglar-ho digue-m'ho. Gràcies.

  • nostamal[Ofensiu]
    isidre lluçà | 28-12-2010

    però escolta, perquè el penges amb la pestanya del concurs de microrelats de la ràdio? te alguna cosa que veure amb el concurs aquest relat? perquè no li se veure jo ara mateix.
    Bueno, un relat fort i directe, tot s'ha de dir.

    Salut