Descripció d'un somni

Un relat de: follet morat

Era una nit plena d'estrelles, amb alguns núvols a l'horitzó, i la llum de la lluna creixent es reflectia en el mar tranquil i relaxat. Engullits dins la sorra de la platja, ella estava amb mi, els seus ulls m'hipnotitzaven amb aquella mirada calmada, tendra, dolça.
La brisa del mar, juntament amb el xiuxiueig de les onades, ho feia tot més a la mida.
Els cabells, bruts de sorra, es movien amb el poc vent que feia, i ella m'agafava la mà fort com si no ho hagués fet mai. La nit ens acompanyava amb algun estel fugaç. Les ombres dels ocells en l'horitzó es feien cada cop més petites.
Era fosc, ni una llum, a part de la lluna i les estrelles. Veia la seva silueta al meu costat, els ulls li brillaven amb la lluna, i semblaven dues estrelles més.
Feia fred, ella s'agafava a mi, i jo a ella. Em va besar, lentament, amb els ulls mig tancats, sense poder imaginar-se que, per mi, aquell moment, aquell primer petó seria el que em faria el noi més feliç del món, durant aquells instants. Després em va somriure, i em va dir fluix a l'orella que havia sigut el seu primer petó, i una llàgrima li va caure de l'ull dret, no per tristesa, sinó per l'excés d'emocions en aquell moment. Jo la vaig tornar a besar. Res ens importava al nostre voltant, que no fos l'un a l'altre. Estirats, els dos sols, en una cala perduda, en una illa perduda, sense cases ni carrers ni cotxes, només amb una cabana de fusta a vora de la costa. Nosaltres érem els únics habitants d'aquell paisatge, un món nostre, que semblava fet a la perfecció per a nosaltres.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de follet morat

follet morat

7 Relats

8 Comentaris

8399 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
no acostumo a escriure sovint, per mi no es una obsessió, però a vegades necessito expressar les emocions i el que sento, amb alguna cançó. Els meus relats bàsicament són curtets, però algun dia pot se en poso algun de mol llarg, depèn del temps i de les ganes xD. Inga espero que us agradin