Des de dins el meu cor

Un relat de: Palaus

No puc parar de pensar en tu, es algo constant... sé que et duc sempre dins del meu cor, ho sé, però la distància que ens separa se'm fa a cada instant molt més llarga del que realment és. Arribant a pensar que mai podre arribar allà on estas tu, però tot canvia quan els meus ulls es deixen iluminar per la mirada dels teus ulls, tan bonics i radiants.

El poder acariciar-te, acariciar aquells cabells tan fins i suaus i poder sentir com un simple gest, un petó es capaç de fer-te alegrar, de treure un somriure dels teus llavis els quals soc capaç d'acariciar amb un petó pler d'amor, que es capaç de portar-te a les estrelles si tanques els ulls.

Estimar és l'unic que et puc oferir a canvi de tots els moments de quasi bé els nostres primers 6 mesos. Poder compartir moments tan bonics, i mirar les estrelles que tímidament s'amaguen radera els núvols mentres son observades per nosaltres dos, mentres soc capaç de xiuxiuejar-te a cau d'orella una paraula capaç d'alegrar a qualsevol persona, sigui quin sigui el seu estat d'ànim.

No te la pronunciaré, hauràs de descrobrir-la tu soleta... seràs capaça d'encertar-la?

Comentaris

  • amor amor[Ofensiu]
    Alae | 14-12-2005 | Valoració: 8

    Ja pot estar satisfeta la persona a qui va dirigit l'escrit... estarà plena d'amor!
    M'ha agradat com expresses aquest sentiment, es nota que el tens molt a dins. Ara sols falta que el conserves i que amb ell, seguisques escrivint.

l´Autor

Foto de perfil de Palaus

Palaus

2 Relats

1 Comentaris

2048 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00