Demostració amb gràcia de democràcia

Un relat de: Caustic

Any 2003, després de una revolució entre el polítics mes honestos i el poble, van decidir canviar totalment el sistema democràtic, era pràcticament el mateix amb la diferencia que no es poden dir mentides, tot a de ser transparent.
Aquest document fou trobat fa 5 anys, i sembla una espècie de reportatge sobre les eleccions del 2008 per a la presidència de la Unió de Repúbliques Ibèriques( antiga Espanya) :
Només es presenten dos partits el PFE (Partit pel Frau Electoral) i el PNTCMT (Polítics que No Treballen i Cobren Mes que Tu) PNT per abreviar. El primer grup promet que guanyarà les eleccions amb un gran frau electoral amen de una pujada del sou pel seu president i accions de les empreses petroleres més importants. El segon promet que ells no faran mai res i que cobraran molt mes que tu, apart de subvencions per les classes altes de la societat i aïllament en gettos per la gent pobre.
Recordem que la gent amb menys de 15.000 € de renta anual no pot votar, els que la tenen superior a 30.000 € podran votar dos vegades. Ara ens trobem a una mesa electoral, situada a la ciutat de Barcelona, hi ha dos pòsters amb la foto dels dos candidats despullats amb una postura eròtica, també hi ha una taula amb una moneda. Entra algú, tothom posa cara de sorpresa, podria tractar-se d'un votant, es un home, es dirigeix a la mesa, sembla que parla amb l'encarregat de la taula, ell li torna una resposta amb senyes, l'home va a una porta que esta mes endarrera i no vota , ens informen de que aquest senyor buscava el prostíbul. Ara entra algú que si que sembla un votant, es pot identificar per la seva estranya vestimenta i una mirada perduda, el fan passar, el president de la mesa li demana tot de documents, es pot veure com li dona: el DNI, una mostra de ADN, una copia de la nòmina, una emparenta digital i un escaner de retina, mai se sap qui pot ser terrorista. Ell agafa la moneda que hi ha dipositada en la taula, li donen ordres de que la tiri al aire, si toca cara votarà al PNF si toca creu al PNT, li cau en cara, tot seguit un home que esta allà crida "mans netes!!!", el votant omple un papereta pel concurs "vota i guanya un creuer un creuer pel Mediterrani".
Sembla que per avui no votarà ningú mes, passo la connexió a la meva corresponsal a Madrid desde la mesa situada al Windsor (...)

Joan Boadelles Tv333 Barcelona

El document acaba aquí per que misteriosament va ser cremat

Comentaris

  • Elegy | 16-12-2005

    hola!
    doncs he llegit el teu comentari a aquella mena de cosa que vaig escriure (ja l'havia llegit i ja havia vingut aquí, però no n'havia deixat constància) i res.. m'he trobat aquest relat que m'ha fet somriure i una mica riure també.. m'ha agradat, vaja.
    No soc gaire bona crítica, així que plego aquí.
    Només volia deixar-te un petit comentari i una salutació alegre, perquè no sóc pas una persona trista jo, eh? :-P el que passa és que només m'inspiro quan em passen coses dolentes o quan em donen un cop i obro els ulls..
    per cert, gran recomamació la dels llibres que has posat (i Primus també m'agraden).
    Apa, ja n'hi haprou per avui!
    Una abraçada
    Elegy <-- amb un somriure a la cara :D

l´Autor

Foto de perfil de Caustic

Caustic

25 Relats

30 Comentaris

30380 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80

Biografia:
RECOMANO:
(el meu criteri no te cap tipus de valor)

3 LLIBRES

-LA INSOPORTABLE LEVEDAD DEL SER(MILAN KUNDERA)

- EL AMANTE (MARGARITE DURAS)

-SIN PLUMAS (WODDY ALLEN)

3 PELIS

- SLEEPER

- OLVIDATE DE MI

- PESADILLA ANTES DE NAVIDAD


3 GRUPS DE MUSICA

- PLAID

-VENETIAN SNARES

-AUTECHRE

*espero que algu en tota la web comperteixi algun dels meus gustus*