Demència

Un relat de: Victre
No té res que retreure-li a la vida.
Ha viscut intensament, i la vida li ha retornat més del que s'hauria imaginat mai.

Així que, quan el metge li va diagnosticar la demència, no va fer cap drama. Prou que ho sabia ell que al seu cap li passava alguna cosa! No calia cap metge! Si amb prou feines recordava què havia dinat!

Des d'aquell dia, l'unic objectiu que ha tingut, ha estat intentar ser conscient del dia que el seu cervell hagi involucionat tant que ja no pugui ser considerat el seu cervell. I que, per tant, les idees que tindrà aquest nou cervell, ja no seran les seves idees.

Per sol·lucionar-ho fa un pacte amb la família (que és allò que més ha estimat, i estimarà, en aquest món).
Cada matí li preguntaran si encara vol complir l'acord que han segellat dins d'aquell sobre.
Mentre la seva resposta sigui SÍ, tot seguirà igual.
Però el primer dia que respongui que NO, tota la família (la que tant ha estimat i estimarà) agafarà el primer vol cap a Suïssa i l'acompanyaran, en el seu últim viatge, cap a aquella clínica on acaben amb el patiment.

Tot això farà la família (que també l'estima a ell, i l'estimarà) el primer dia que respongui NO a la pregunta (redactada per ell mateix): "Avi, vols l'eutanàsia el dia que deixis de ser tu?".

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96610 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.