Delirium tremens (Un somrís i un llibre Capítol 4)

Un relat de: Puça

M’ha despertat l’olor de la sal. Sentia les onades, suaus, acaronant la sorra. Poc a poc he obert els ulls, acostumant-los a la llum. Brillava un sol vermell intens… i l’aigua, no era blava, era una barreja de tons morats, com les prunes. I m’ha semblat veure passar… un eriçó amb ulleres de sol. Remenava el cul amb ritme, amb gràcia. Era tot ell rodó, rojenc, graciós.

Al principi he pensat que era ben estrany. Que no hi ha eriçons a la platja, i en general, els eriçons, no porten ulleres de sol. Però l’eriçó m’ha saludat. Gustau es deia, com la granota. I tenia els ulls verds. Un verd clar i net i alhora profund, un verd que se m’empassava sencera. I en Gustau m’ha somrigut.

L’aigua m’ha mullat els peus.
Aleshores m’he adonat, que l’eriçó, no era sinó una barba, entre ros i pèl-roig. Una barba somrient des de la sorra, companya d’un cos sense fi.
I aquells ulls eren els teus.

M’he abraçat al teu cos. I a la sorra, ens hem fos. M’he abrigat entre els teus braços i he sentit el teu alè, calent, ardent. I t’he acaronat els cabells. I ens hem adormit lentament, deixant que el sol, escalfés la nostra pell. I la puça s’ha convertit en dinosaure.

RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGGGGGG!!! RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGGGG!!!!
Bon dia, són les 6 del matí.

Comentaris

  • m'oblidava...[Ofensiu]
    Capdelin | 07-04-2006

    allò de "i la puça es va tornar dinosaure" = bestial!!!
    és el que penso de TU!

  • ja ja ja...[Ofensiu]
    Capdelin | 07-04-2006 | Valoració: 10

    m'encanta la teva bestial i rebel imaginació... m'agraden les paranoies, els versos que diuen allò que ningú diu, les situacions extremes, l'altra cara de les coses...
    Mira que enamorar-te d'un eriçó, difícil l'abraçada i amb ell fer l'amor... però al final era ELL i les punxes es van tornar braços, mans, dits, llavis, carícies... delirium tremens!!!
    em tens captivat per la teva originalitat i gràcia i humor i en el fons, finesa i sensibilitat.
    Un petó d'eriçó i una abraçada d'onada surfera!

l´Autor

Foto de perfil de Puça

Puça

33 Relats

91 Comentaris

38392 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Fa 21 anys que vaig nèixer a la ciutat de Barcelona. Ara en fa ja 4 que estudio química... i cada any, cada moment, cada il.lusió, cada sentiment, els intento reflexar als petits relats que deixo per aquí de tant en tant, quan l'inspiració decideix visitar-me.
Espero que us agradin.

Una abraçada!

Per a més informació... a_bon_ramos@hotmail.com

www.fotolog.com/kukuso