Deixa'm veure els whatsapps

Un relat de: xianema
- Deixa'm veure els whatsapp's.
- No, Litus, les converses són personals.
- Això és que amagues alguna cosa. Jo si vols te'l deixo, mira, veuràs com no parlo amb cap noia. En canvi tu, tu segur que vas buitrejant amb tots.
- No tontejo amb cap, t'estimo a tu burro ja ho saps.
- Deixa-m'ho veure. No hi ha d'haver secrets entre nosaltres.

Uns dies més tard, la Carla i el Litus van anar a donar una volta pel poble i es van trobar a uns amics de l'institut. La Carla els va anar a saludar.

- Et vaig dir que no volia que parlessis amb tios.
- No són tios, són els meus amics.
- M'és igual, són tios i no busquen amistat. Busquen sexe. L'amistat entre home i dona no existeix.
- Sí que existeix Litus.
- T'he dit que no existeix i punt. Si hi parles em perdràs. T'aviso.

Ella, encara que el Litus no li feia gaire gràcia, va entrar a la Universitat a estudiar ciències ambientals. Li apassionava la carrera i allà va a fer-hi noves amistats. Ell treballava en una granja i es relacionava amb nois del poble.

- Les amigues que has fet a la Universitat no m'agraden. Són unes putes guarres Carla. Només pensen en anar de festa, vestir-se provocatives i conèixer tios per follar-se'ls. Tu no ets una guarra Carla. No vull que vagis amb elles. Que no ho veus que et porten pel mal camí? Queda't amb mi i mirem una pel·li a casa aquesta nit. No surtis. Prefereixes sortir amb aquestes marranes que quedar-te a casa amb el teu nòvio? Flipant Carla, flipant. Si surts m'emprenyo.

Uns mesos més tard...

- Carla, aquestes guarres et mengen el cap. Volen que siguis com elles. Amb les coses que et diuen pretenen que ens ho deixem. Que no ho veus que ens volen fer mal? Et deixaré per culpa seva eh?!! Per què vegis "lo" cabrones que arriben a ser. No vull que vagis amb elles. No són un bon exemple per tu. Elles només hi són durant l'horari Universitari. Qui està amb tu el dia a dia Carla? Qui? Jo! Només jo! Només jo t'estimo. No tens a ningú més Carla, perquè les amigues se'n van i si em deixes et quedaràs sola. I què faràs sola al poble? Ja no tens a ningú aquí. I no aniràs a la capital cada dia a veure-les, ni elles vindran...Així que obre els ulls i queda't aquí amb mi per sempre. Anem a viure junts. Que els teus pares també t'inflen el cap amb mentides. Tampoc els hi agrado i ens intenten separar. Que subnormals els teus pares!! No em volen ni a casa teva, quan no els hi he fet res jo a ells. Estan sonats Carla!! Ara que m'han fet fora de la feina, pots venir a viure aquí i així passarem tot el dia junts. La meva mare ja ens pagarà el menjar que ja em dóna 100 euros a la setmana així no ens hem de preocupar.

- Carla...A on vas vestida d'aquesta manera? Que no veus que ensenyes l'escot? Aquests pits només els puc mirar jo. Són meus i prou. Vestida així sembles una fulana com elles. Carla, com t'ha canviat la Universitat! Veus, ja no volia que hi anessis. Els teus pares la van cagar deixant-hi anar. Es pensen que els estudis ho són tot, i estudiar només és empollar-te un llibre i vomitar-ho tot. No té cap sentit...És que estan tan sonats!! La que soporto menys és la teva mare. Em mira malament i t'infla el cap perquè no ens veiem. Quan jo ho faig tot per tu. Se t'emporto a tot arreu!!

- A on vas tant pintada? Que sembles un pallasso!! Ets més guapa sense maquillar Carla. Per què m'ho fas això?? Si surts així et deixaré. Tu mateixa. Et deixaré i et quedaràs SOLA.




Comentaris

  • Sí, la Carla se'n va saber apartar[Ofensiu]
    xianema | 02-09-2013

    Sí Lletres del silenci, la Carla se'n va saber apartar i gràcies a això no va acabar a l'hospital. Fins i tot té una miqueta més d'autoestima que la que el maleït Litus li va pendre. És una realitat que molta gent pateix i realment aquests maltractadors t'acaben enfonsant i difícilment veus la sortida. Bons adjectius per descriure a aquests impresentables Yanira. Hem de lluitar contra això i ajudar a les persones que ho pateixen, encara que de vegades al amargar-ho sigui difícil resoldre-ho. Acostumen a ser persones agressives i sense empatia.

    Moltes gràcies als dos per haver comentat!! Una abraçada

  • Ben tocat[Ofensiu]
    Yanira | 02-09-2013

    X desgracia són moltes les històries q com aksta es podrien escriure. Esperem però q la Carla fos capaç d deixar-lo abans d'acabar encastada en alguna estanteria o amb l'autoestima tant feta merda q li resultésincapaç de ser prou forta com per allunyar-se'n. M'agradaria aprofitar, ja q és un tema candent i una realitat per a moltes persones, posar nom a tota la merda q llancen i fan creure aquest tipus d'humanoides: Inseguretat, immaduresa emocional, falta de control sobre els seus impulsos i mala gestió de la veritat. Juguen amb el menyspreu, amb l'aillament, i la creença de que el seu amor és l'únic veritable i etern. Preguntem-nos doncs, a qui pertany el temor a la soledat, a la critica i a la desqualificació.
    Gràcies x akst relat