De vegades el destí escolta

Un relat de: angie

Solia mirar la seva fotografia mentre li demanava que li expliqués fil per randa tot el que feia un dia qualsevol, del matí al vespre; era una manera de participar de la seva vida, encara que els allunyés un munt de kilòmetres. D'aquesta manera podia imaginar-la quasi sense error, amb una precisió gairebé mistèrica, podent-li atribuir fets concrets.

Avui la veuria per primer cop després de quatre mesos. L'esperava palplantat a l'embarcador de Sausalito, ple de mariners que capitanejaven somnis flotants.
Somrigué dibuixant l'escena a la seva ment. Ella era una actriu de renom i ell tan sols era un pobre periodista d'un diari local, amb dos fills al seu càrrec, intentant capgirar la seva fortuna per poder-li oferir els luxes als quals estava acostumada. Mai li havia proposat deixar la seva feina però és el que desitjava fer i encara no sabia com. Decidí pensar en una altra cosa. Volia esvair-se de qualsevol pensament trist, ben aviat tornaria a veure-la.
I si en tot aquell temps ella hagués decidit deixar-lo?. Li semblava impossible. Creia en ella i en el que la seva dolça veu li deia a l'altra banda del fil telefònic cada nit. A més a més, ella li havia comunicat les ganes que tenia de compartir els propers dies amb ell i de donar-li quelcom que guardava amb cura des de feia setmanes.

La veié arribar. Avançava lenta i el saludà aixecant la mà. L'oreig de la badia feia voleiar la seva faldilla i regalà una suggerent imatge a la seva impaciència. Ja no podia esperar més i anà a trobar-la. Ella s'aturà a unes passes d'ell i es dugué les mans a la panxa.
- Teníem moltes ganes de veure't - digué amb llàgrimes als ulls. És una nena.
Un dels motius que fins aleshores els havia separat, la responsabilitat d'estar prop dels fills i vetllar-los, fou aquell migdia d'hivern, el que la decidí a abandonar un destí que no era el seu.


Comentaris

  • No entenc...[Ofensiu]
    Bonhomia | 01-08-2006 | Valoració: 8

    ...si el relat acaba bé o malament. Les descripcions són bones. Jo crec que els hi falta un pèl d'emoció a les escenes, tot i que està molt ben redactat.

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276262 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com