De set a vuit

Un relat de: Electra

Que consti que des de que tu no hi ets les coses van millor, em resta, però, regust de xocolata desfeta entre les dents, però això se soluciona amb un cop de llengua i en un tres i no res ja no existeixes en la meva boca ni queda rastre de tu. Em queda sols un mirar cansat de tant d'apendre i tant temps de viure, les mans tallades de tantes tardes al vent, la sal de la mar que embruta els meus cavells i cafès tallats. Amb molt de sucre, gràcies.

No t'ho prenguessis pas malament: continu sospitant que els petons que et vaig prodigar te'ls has endut massa, massa lluny. Segurament els reduires a la mínima expressió i els entaforares en la primera maleta que t'endugueres, aquella que es demana expressament a l'aeroport que no et perdin per res del món. Fa poc que vaig saber que l'equipatge va arribar a bon port i que els meus petons, descansen ara perduts entre la paperassa del teu despatx, sostinguts gràcies a quatre clips i fent equilibris perquè no els confonguis i els acabis llençant. Se'm fa necessàri, doncs, escriure't aquesta lletra perquè sàpigues que des de que vas marxar només faig que escoltar música en francès perquè se que no la suportaves i perquè et reventava aquest parlar tant pastós; fumar, i donar-me a la beguda cada cap de setmana que tinc festa i se'm presenta l'oportunitat.

M'has deixat museus per visitar i raconets de platja sense estrenar. Ja sabies fins i tot abans de marxar, que les ciutats sense tu no les reconeixo i que cada viarany és idèntic a l'anterior si no hi ets tu per dir-me que acceleri i que faci les passes més llargues perquè la vida va motoritzada i nosaltres, pobres desgraciats, a peu. Si no els masseguem abans tu i jo, els millors llits del món són pedra per mi i no hi puc pas dormir, però com ja t'he dit abans, les coses van millor si tu no hi ets perquè ara només se m'encongeix el cor amb pel.lícules d'amor de matinada.

Això si, no et trobo pas a faltar. Consola't en saber que hi ha dies, més aviat de set a vuit del vespre, en que, just en el precís instant en que arrosego la cremallera coll amunt, em pentino el serrell, faig uff a l'adonar-me de quina hora és ja i precipito el cigarro cap al terra per fer-lo miques amb la sabata, que sospiro molt intensa i silenciosament, i sense dir-ho a ningú em disposo a fer l'únic pensament del dia en que hi apareixes tu; tant de bo et sorprengui un revolt de mar i t'escupi a la platja de Barcelona.

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • hola![Ofensiu]
    xaropdetu | 07-09-2006 | Valoració: 10

    Torno a ser jo! com va tot? vaig veure que aquest relat a la xarpants, cada vegada que el llegeixo m'agrada més. Molts petons! Merci per tot!



    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena


  • xaropdetu | 15-05-2006 | Valoració: 10

    eis com va? feia molt que no et llegia aqui a RC i ja veig que tinc forçes coses pendents,jeje.M'ha encantat aquest relat, m'agrada la teva manera d'escriure. Bé, molts petons!


    xarop

  • Aquest mariner...[Ofensiu]
    AVERROIS | 25-03-2006

    ...et té el cor robat. Si pots ves a retrobar-te amb ell. Sinó pensa que l'amor està buscant-te, es pot estimar a més d'una persona al mateix temps, descobreix-la. Una abraçada.

l´Autor

Electra

25 Relats

30 Comentaris

30326 Lectures

Valoració de l'autor: 9.19

Biografia:
Sóc d'aquí però espero ser de molts llocs.
M'estimo a molta gent però espero estimar-ne a molta més.
La vida encara m'ha d'ensenyar més coses.
14 d'Agost de 1988
Ara mateix, i gràcies a molta gent: CAVE CANEM


"L'Amor sempre es queda, són els homes els qui canvien"
Del meu llibre preferit

o si ho preferiu...

"Perquè, en el moment en que sortim a la recerca de l'amor, ell també surt a buscar-nos. I ens salva"
També del meu llibre preferit