De malalties cròniques

Un relat de: El noi d'Igualada

En Hank està fotut. Es veu que l'altre dia parlant amb una amiga comuna que tenim, ella li deia que en els temps que corren no et pots enamorar: les infidelitats estàn a l'ordre del dia, que estar en parella comporta compartir la teva llibertat (i en Hank sempre ha dit que compartir és perdre!), i que abans d'acceptar cap compromís n'has d'estar molt segur, perquè molt possiblement d'un enamorament te'n faràs més mal que altra cosa.

Que la tia havia descobert la puta sopa d'all i la venia com la gran novetat! Mira que n'hem parlat vegades amb en Hank d'això, però es clar, jo no tinc dos pits pels quals mantenir l'atenció, ni que sigui minimament.... quin paio.

Quina vida li ha tocat tenir a en Hank, ell que s'enamora d'una noia que s'asseu al seu costat al metro un dia, d'un somriure d'agraïment després de tornar una arracada perduda, d'una promesa d'anar a fer uns cocktails un dijous a la nit, d'un matí en el que ell obre la finestra i veu un cel blau i el sol pica fort. En Hank s'enamora, sempre, i si l'amor no existeix, o es basa en mentides i enganys, en Hank viu i viurà una mentida.


-Hank, nano, et tocarà patir...
-Si ja pateixo tio, no veus que tot el que m'agrada és il·legal, immoral, engreixa o té nòvio?!
-Però home...
-Tio! La marihuana és il·legal, les pelis porno immorals, l'alcohol engreixa i les noies més maques són les que tenen novio.

Els dos sabem que hi ha mil coses més a la vida, però l'argument és irrefutable. A més, en aquell moment li salto amb la cursilada de la importància dels amics, de l'amor de la família i tal i em fot un parell d'hòsties que em xiulen les orelles durant tres mesos...


En Hank està fotut, o això, o necessita urgentment que li fotin un clau i se li passi la tonteria de cop.

Edit: En Hank m'ha trucat només veure el blog -"Follant no se'm passarà capullo!"- i ha penjat.

En Hank està fotut.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer