D'aquest silenci

Un relat de: Soliloqui

Et parlaré del silenci. Del silenci que crida. Del silenci que esquerda vides. Del silenci tacat de por. Del silenci que plora. Del silenci esquitxat de culpabilitat. Del silenci que ofega les paraules.
Et parlaré del silenci. D'aquest company de viatge que amb el pas del temps m'ha anat endinsant en un cercle tancat. D'aquest element que em rebrega, m'embolica i em tanca dins una caixa hermèticament.
M'agradaria parlar-te més d'aquest silenci. Però no ho puc fer. Perquè és el mateix silenci qui em prohibeix les paraules. Perquè és el mateix silenci que no em deixa desencadenar-me d'aquesta història -la meva història-. Perquè és el mateix silenci que m'escup a la cara fent-me perdre de vista la veritat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Soliloqui

Soliloqui

52 Relats

100 Comentaris

50004 Lectures

Valoració de l'autor: 9.24

Biografia:
Vaig nèixer una matinada del mes de juny del 1986 entre la boira que caracteritza la Plana de Vic...

Vaig crèixer entre il·lusions , pintant somnis de colors difuminats amb somriures, fins que vaig adonar-me que no es pot viure només de somnis i pinzells de colors de l'arc de sant martí...aleshores, vaig començar a refugiar-me entre lletres i papers...

Llicenciada en biotecnologia però amb alguna vena literària, que encara no sé d'on ha sortit... faig soliloquis sobre paper que problablament no tenen cap sentit...però m'ajuda a truere tot allò que m'ofega dia a dia.... i de vegades, em deixen un xic millor.

Amenaces a l'autora,reclamacions, propostes o... el que vulgueu a:

[[soliloqui_2808@msn.com]]




www.fotolog.com/soliloqui

[[...Y que, por fin, el tiempo borre las heridas. Y tus fantasmas nunca mas vuelvan a verme.]]