Dani

Un relat de: hilderoy

Aquesta història comença un dilluns de l'any 2005.
Aquell dia, a en Dani no li sortien els deures.
-Estudiar això és impossible! Mai no em sabré de memòria totes les fórmules químiques! I, a més a més, encara em queda fer els deures de tecnologia, mates, experimentals i socials!
De sobte, va passar una cosa increïble : la habitació s'envoltà d'una llum cegadora, tot es va tornar d'un color verd estrany i va aparèixer un ésser molt estrany.
-Sóc una fada. Vinc de l'infern, on resideixo per la meva maldat i vull ajudar-te perquè així, el dimoni veurà que m'he tornat bona i em deixarà sortir. Siusplau, deixa'm ajudar-te! Aquí tens 10 euros per si encara no acabes de confiar en mi.
-Gràcies, no necessito els teus diners, em sembla que puc confiar en tu. Però primer explica'm com vas arribar a l'infern.
-Un dia, em vaig fer molt amiga d'una fada que em vaig trobar en un parc. Ens assemblàvem en moltes coses, i vam congeniar de seguida. Però a la meva nova amiga li passava una cosa molt greu. Estava infectada pel virus "maldatus terrorificus", que la va atacar d'una manera horrible. Li va canviar els poders bons per uns de dolents. Va fer que un dels seus poders l'ataqués i li tragués la bondat i li transmetés la maldat. La meva bona amiga es trobava en un greu problema, i només en podria sortir mitjançant una poció molt poderosa .Vaig posar en marxa tots els meus poders per fer el beuratge. Però hi havia un ingredient que jo no tenia, i, enduta per l'amistat, i en vista dels pocs diners que tenis per comprar, el vaig robar. Em van agafar, i vaig arribar a l'infern. Però, al cap de poc temps vaig aconseguir la condicional, que al nostre món consisteix en buscar alguna cosa bona per fer i fer-la, presentar-la al jurat de l'infern i llavors ells decideixen si et deixen lliure. Jo estic buscant una cosa bona per fer, i ara que l'he trobat, m'agradaria que em deixessis dur-la a terme.
-M'has convençut, però hi ha una cosa que vull que em demostris: els teus poders.
-Fet!
L' ordinador del Dani feia temps que estava espatllat. La Fada el va c
amb un senzill moviment de la mà. L'ordinador es va encendre i va dir:
-Hola, Dani, què tal?
-Però si parla!
-Ja està, ho veus com sí que tinc poders?
El Dani es va quedar callat una estona i, finalment, va dir:
-Ja m'has ajudat. M'has arreglat l'ordinador i ara parla. No vull que m'ajudis a estudiar. M'he d'espavilar tot solt i, a més a més, vull saber que quan em surt bé un examen que jo en soc el responsable, que ningú m'ha ajudat i que tot el mèrit és meu.
-Tens tota la raó. Millor que me'n vagi. Eh? - va dir, tocant-se el cap com si li fes mal- Què? Oh, gràcies! -va dir la fada, però no li ho deia al Dani.
-Què et passa?
-M'acaben de dir que m'ha tret de l'infern, ja que diuen que han escoltat tota la nostra conversa i que ara saben que só en plena facultat de raonament.
-Què bé!
-Me n'hauria d'anar. Que et vagi bé l'examen de demà. Adeu!
-Adéu.

Comentaris

  • m'ha encantat[Ofensiu]
    Addison | 16-04-2006 | Valoració: 10

    Un relat molt maco i ple d'imaginació. Novament amb un final sorprenent, en Dani acaba donant una bona lliçó al lector. Tens talent.

  • Original[Ofensiu]
    Sanke85 | 02-02-2006 | Valoració: 10

    És un relat original. Una fada que està a l'infern! M'agradat molt és fresc i ple de mágia. Enganxa des del primer instant.

    Un 10 per tu, per escriute tan bé, un 10 per la fada que aconsegueix sortir de l'infern i un 10 pel Dani per tenir al força de voluntat per seguir estudiant pel seu propi compte, sense l'ajuda de la fada.

    Segueix escrivint. No paris mai. Somriu i sigues molt feliç:
    Sanke85

  • Molt bo[Ofensiu]
    XvI | 04-07-2005

    Molt fantasiós i molt agradable de llegir. M'agrada la decisió d'en Dani, i això que és difícil no optar per allo més fàcil.

    salutacions

  • GENIAL[Ofensiu]
    MasterClip | 27-06-2005 | Valoració: 10

    És un relat GENIAL. M'encanten els teus contes. Senzills, curts, relatant sentiments sense forçar-ho. ES nota que tens un do per escriure i t'aconsello que no deixis de fer-ho. Els teus relats se'm fan molt curts, no paris d'escriure si us plau.
    Et seguiré llegint, una abraçada.

  • Déu n'hi do[Ofensiu]
    FanWriter | 27-06-2005 | Valoració: 9

    El teu relat és molt fresc i és llegeix molt rapidament. Almenys jo sempre em quedo amb ganes de seguir llegint.
    Com sempre, el final és sorprenent i has sabut evitar tots els tòpics amb un protagonista que no vol que una fada l'ajudi a estudiar.

    Felicitats pel conte i no deixis d'escriure!!

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de hilderoy

hilderoy

10 Relats

64 Comentaris

16526 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Cuéntame historias de un tiempo perdido,
deletréame segundos que no exisieron
saboréalos para que no puedan desaparecer
y si acaso lo hacen,
guarda siempre un trocito de su existencia
y podremos entretenernos tardes de octubre
leyendo, recordando, y jurando no volver a olvidar jamás.