D' esQueRdes i mAtOlls ( eròtica )

Un relat de: joandemataro
Photobucket



Amb l’erecció de la descoberta
m’hi adentro a l’aventura, entre matolls,
cercant meravelles sucoses.
-les esgarrapades, sàdicament, m’esperonen-

Se m’accelera el cor i retruny dins el pit;
apunta la calor, em manca l’aire, m’ofego,
però tant se val, sé que arribo a la clariana.

Paisatge meravellós de munts suats,
al fons l’oasi del desig
i al bellmig, el cau de les nimfes.
I jo, que em despullo,
llisco entre les esquerdes
i entro, per fi,
al teu cos,
entro…
Mm
!



pd.- la il.lustració és de Francesco Clemente
Museum für Moderne Kunst. Frankfurt am Main.

Comentaris

  • Sí, noi![Ofensiu]
    rautortor | 09-07-2012


    Mmm! El cau de les nimfes, l’origen del món. Sóc d’una època en què aquests temes ens arribaven via voyeur i para de comptar. Per aquesta raó, es convertiren en tabú, en una mena d’acte irreverent o prohibit. Estúpid, però cert. Això vol dir que, encara que no vulguis, s’arrastra una rèmora feixuga difícil d’esbandir. I per molt que ho intentis et sents incòmode. Ras i curt, jo no em veig capaç d’escriure sobre el tema amb la naturalitat que tu ho fas. En gaudeixo llegint-ho –no podia ser d’altra manera– i admiro els que, com tu, en sabeu treure poemes intensos, sensuals i engrescadors. I, a més a més, respecte al que ara et comento, trobo que l’alineació dels paràgrafs al centre, atia encara més la força eròtica del relat.

    I, a propòsit del cau de les nimfes, que jo he complementat amb l’apel•latiu d’origen del món, coneixes aquesta pintura de Gustave Courbet L’origine du monde? S'adiu plenament amb la imatge que et serveix de leitmotiv.

    Photobucket

    Res més. L’enhorabona, per fer-nos passar moments agradables amb els teus “somnis” i amb els que no ho són, o això sembla.

    Raül

  • Clariana[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 08-07-2012 | Valoració: 10

    Un vers plenament eròtic, insinuant, farcit d'imatges que posen la pell de gallina, recordant moments d'atracció i excitació entre rostolls. Un llenguatge molt proper de primera persona en primera linia. Natura, sentiment i pell, fantàstic Joan! Una abraçada.

    Aleix

  • Magnífiques metàfores![Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 04-07-2012 | Valoració: 10

    Has aconseguit, mitjançant unes boníssimes metàfores, acometre un tema eròtic sense caure, en cap moment, en la vulgaritat. No tothom té aquest do, només els bons poetes.
    L'enhorabona!