Curts d'opinió- juliol 07

Un relat de: CaraCal

10/07/07 (web AVUI)
La salvació del català està amb la no identificació del nostre poble amb el castellà. Amb l'anglès salvaríem la nostra llengua i ens permetria internacionalitzar el nostre problema. És molt ridícul veure independentistes obligats a parlar en castellà perquè no tenen res d'anglès. Apreneu anglès i sigueu lliures. Collons!

13/07/07 (web e-notícies)
Tots parlant català a Catalunya i als estrangers (espanyols i d'altra mena) en anglès si són turistes, i si són residents per no discriminar-los en català també.
Dignitat: Deixar de justificar-se, de mirar el que ens fan, per a començar a fer.

15/07/07 (web AVUI)
En Carod diu que ara no toca. Llavors que toca encara la seva butxaca o la seva poltrona? Que deixin d'emborratxar als catalans amb tanta espera i que pactin amb CiU el dret al referèndum. Ara no cal guanyar-lo, però cal guanyar tenir aquest dret.

15/07/07 (web AVUI)
La supervivència catalana passa per aquest dret. Perquè ens toquen tant els collons i no ens el donen ja. On està l'independentisme d'ERC. Que estan pel seu clan o per la llibertat del país? Per què fa tanta por la democràcia? Per què fa tanta por aquesta consulta? La primera condició d'un partit independentista hauria de ser cercar tot els mitjans per aconseguir aquest dret. Ja està bé. Bocamolls!

18/07/07 (web e-notícies)
Ja parlo cinc llengües i vaig a cercar la sisena ben aviat. Jo decideixo en cada moment la llengua parlo. Si estic a Occitània parlaré l'anglès si sóc turista, i si vull residir-hi aprendré l'occità el més aviat possible. Sempre faré el mateix. I prou!

18/07/07 (web e-notícies)
Al País València, Galícia, País Basc, Navarra, parlaré l'anglès o la seva llengua. L'anglès és una globalització sols superficial, bona eina pels turistes i gent de negocis. No confonem globalització, benvinguda!, amb colonització (espanyola, francesa.....)

18/07/07 (web e-notícies)
Amb l'anglès internacionalitzem el nostre problema, obrim fronteres, i no ens identifiquem amb Ecspanya davant del món. Amb el castellà ens enfonsem en la presó espanyola identificats i barrejats amb els nostres opressors. Autocentrament: Dret a decidir.

18/07/07 (web e-notícies)
El nivell d'anglès de Catalunya és vergonyós. Ací és on morirem. Mentre ens emborratxen amb el bilingüisme Estatal per continuar la colonització i enfonsar-nos més. Fem-li una botifarra al bilingüisme imposat. Obriu els ulls que ens la foten per tot arreu!

18/07/07 (web e-notícies)
Si em pregunten per què no parlo l'espanyol, dic que sóc grec i els pares són catalans. Per exemple. Que no menteixen els que porten 40 anys a Catalunya i diuen que no saben parlar català? La meva mentida és innocent, la seva és vergonyosa.

18/07/07 (web e-notícies)
Si Paco. I un dels pitjors nacionalismes és l'espanyol i el francès que d'amagatotis, en un cínic cosmopolitisme, acusen a altres de nacionalistes quan simplement volen deixar d'estar reprimits per ells. Prou nacionalismes d'una i altra banda. País normal: Independència, i s'ha acabat el bròquil.

23/07/07 (web Avui)
I diu en Sirera que ja no cal parlar d'identitats. Bé. Ara! Quan ells comencen a parlar de l'emigració, no castellanoparlant (és clar), que ens envaeix, de què pebrots parlen els del PP sinó que d'identitats? Maleïts hipòcrites. Deixalla humana!

25/07/07 (web Avui)
GORA EUSKADI ASKATASUNA. Visca Catalunya lliure. Aquests com els del PP no volen parlar d'identitats, només quan toca la seva. Això ho fan tots els colonitzadors quan s'amaguen en un fals internacionalisme. C's ja fan plorar! Però encara com el PP, provaran de treure-li tot el suc a la nostra recuperació.

25/07/07 (web Avui)
El Duran com tota persona pertanyent a l'OPUS, té les mans massa llargues. Representa aquells catalans que van vendre la nació a canvi de la seva poltrona en temps de la guerra civil i d'en Franco. És un poca solta amb maneres assenyades. Enviem-lo a l'Afganistan en missió de pau; i au!

26/07/07 (web Avui)
Alejón Vidalón Cuadro. Has tornat maleït, després de fer el teu bon bloqueig del reconeixement oficial del català a Europa. Quina malifeta esperem més de tu? Ets un bon rapinyaire. Tu ets l'esperança perquè el sobiranisme faci pinya. Gràcies per tornar!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer