Cura d'humilitat

Un relat de: Victre
Tenir fills és una de les cures d'humilitat amb que t'obsequia la vida.

Recordo fa uns 10 anys, jo sense fills, parlant amb un company de feina (que fa anys que no ho és, però que ara és un bon amic) que tenia dos fills en edat infantil. Cada matí, quan jo intentava parlar de la notícia estrella del dia, ell em responia que no havia vist les notícies, ja que a la mateixa hora, feien el programa infantil de moda.
Jo l'agafava, i en aquell to alliçonador que et dóna la ignorància, li deia que això no podia ser, que l'hora de les notícies és sagrada, i que havia d'agafar la paella pel mànec, i canviar-ho aquell vespre tant sí com no.

Ara, cada nit, havent sopat, feliç al sofà gaudint amb els fills del seu programa preferit, agafo el record, l'amaneixo, li poso un ou ferrat, i me'l menjo amb patates.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96679 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.