Cruel?

Un relat de: Bonhomia

Jo, en realitat, no em dic Sergi. No us diré el meu nom, és clar. Faig servir el nom de Sergi perque em veig obligat a la clandestinitat per una cosa que passarà properament. La cosa tampoc us l'explicaré, però no perque no vulgui, sino, senzillament, perque no sé què cony ha de passar. Mireu: per mi que passi el que sigui, jo estic aquí i aquí seguiré, encara que a vegades m'hagi d'amagar de "segons qui", tampoc sé qui collons. Total, que tot això és mentida. El que em passa (sí que em dic Sergi) és que no puc dormir per culpa del meu vici amb el cafè i la coca-cola, i ara m'he presentat aquí a relats a "joder la marrana", com aquell qui diu, perquè no tinc ganes d'adoptar una postura literària.

Jo crec que hi ha casos en els quals cadascú té el seu món, i quan això passa, és clar, jo també tinc el meu (per cert una vegada me'l van prendre per un dia i me'l vaig trobar per allí tirat, aviso, com trobi el que em m'el va agafar, l'envio d'una patada al barri més conegut pels desgraciats, si, aquell, l'altre). Llavors és quan em puc crear la meva literatura, a la meva manera. Pautes no. Tot insults. Tot sexe sado. Tot destrucció. El que passa és que em fa cosa que m'editin relats d'aquests, perque no vull que em prenguin per un proxeneta o un assassí de masses. De fet, fa temps, vaig provar que me n'editessin un sobre la destrucció de l'aparell genital femení. Per començar, jo no soc violent, ni masclista, ni sàdic. El que passa és que m'agrada molt la llibertat d'expressió i corro pels extrems. Demano perdó a relats, però vull fer patent que qualsevol ferida a una persona humana, un animal o un vegetal també em fereix a mi, i precisament per això tinc interiors atacs d'ira que em fan escriure coses odioses. Però crec que la llibertat d'expressió també consisteix en això, perque: feta la llei, feta la trampa. Moltes persones de les que escrivim aquí ens desfoguem i ens agradaria fer-ho amb més llibertat. Vull aprofitar per dir-vos que no us talleu, que la vergonya per al Papa de Roma.

Sento haver passat de l'humor a la tragèdia però les matinades ja ho fan això.

LA SINCERITAT EN ARMONIA PER SOBRE DE TOTES LES COSES ÉS MOLT IMPORTANT ( otes i tots tenim secrets amagats, us convido a que hi jugueu amb astúcia aquí a relats, desfeu-vos del vostre rencor) ENCARA TOT EL MÓN HA DE SORTIR DE L'ARMARI


Sergi

Comentaris

  • SINCERITAT EN ARMONIA[Ofensiu]
    ESTEL | 11-06-2008 | Valoració: 10

    Per descomptat intentaré en el temps que tingui llegir tots el teus relats. Fa poc que estic per aquí i en descobrir-te ja tinc ganes d'un proper,
    Ara passant les pàgines he topat amb aquest, i m´agradat molt perquè el que em transmeties en els que havia llegit (últims teus), era aquesta personalitat teva tan pròpia, tant autentica.

    Mira noi, que dir-te, perquè vegis que en la varietat està el gust, per mi es un goig llegir-te

    Segueix així, evidentment no fa falta que t'ho digui jo perquè tu ja ets així

    petó

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513879 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.