Cru futur

Un relat de: Bonhomia

Què hi faig jo en aquesta merda de planeta? Perquè no ve un àngel i se m'enduu al paradís? Sóc un esclau de la meva debilitat. Ja no importa si quelcom és mentida, si quelcom és veritat. No tinc un ordre de finalitats clares per guardar ambicions a les meves butxaques. Lluïto amb l'esperit, però es dissol amb la pudor de la tecnologia que ha convertit un laberint d'aventures en una estructura de monstres artificials. No envejo l'alegria i els somriures dels demés, doncs són un simple espectacle de circ. Perquè aquesta obra tan mal feta? Qui ha cagat tanta porqueria? Donar esperances als nens perquè després es converteixin en figures del mateix joc etern de sempre és un crim... però què és un crim avui en dia? Podríem dir que és tan relatiu que mai sortiríem del pou de la confusió. Ja érem cecs abans de les primeres civilitzacions, dels primers grups, del primer raonament. Qui sap si té fronteres, la raó, és possible que no existeixi. Esteu segurs de la vostra existència? Tan intel.ligents sou? Us mireu al mirall i penseu: "Estic aquí". Sentiu dolor i penseu: "Estic aquí". Però no noteu que la vostra perspectiva no té fonaments? D'aquestes conclusions tan absurdes és d'on raja la bogeria que inunda aquest habitacle, aquesta joguina anomenada univers.
"Fes teves les meves paraules i seràs l'individu més ignorant i absurd que hagi existit mai", va dir un savi en temps remots, conscient que l'essència d'aquesta frase no moriria mai. Doncs cada vegada ho fem més. Fins que el peix no es mossegui la cua no estarem satisfets, i llavors ja serà massa tard per tornar enrere.

Comentaris

  • Difícil futur, si més no...[Ofensiu]
    angie | 12-01-2006

    però un bri d'espígol als llavis i un raig de sol a la cara, et podrien fer veure una mica més de color?.

    Desencís que passeja per tot el poema, desencant global i crit de queixa i ràbia.

    No vas mancat de raó, però penso que el millor que podem fer en aquesta vida és fer feliç al que tenim al costat, ja és un triomf i una esperança....

    Després d'aquest atac de filosofia barata (és sincera), t'envio com sempre

    un beset en verset

    angie

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513993 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.