CONTES

Un relat de: montserrat vilaró berenguer

De petita solia llegir contes, si el final no era planer, cap problema jo mateixa inventava un de més adient a la meva manera de pensar. Ara voldria fer el mateix i no puc, no tinc imaginació per canviar els últims anys i el últim malson. Es veia a venir deuen alguns.... Devia ser cert perquè ha passat. També penso ténia ser com un conte la democràcia i tota la pesca. No hem sortit mai de la dictadura pura i dura de la dreta més rancia dels temps foscos i de malson. Llavors no ens estranyen de res. En el país del que no voldria haver pertenescut mai, va tot per aquí. No és pot ser ingenu ni somiatruites com jo mateixa. Mals temps ens esperen a les persones de bona fe. Són els temps de la Corrupció, la Tirania i les Coses Fosques, dels règims més corruptes i totalitaris. De la espoliació dels nostres drets i forma de ser i sentir. El poble ho ha decidit, ......Tots tenim el que ens mereixem si ho diu la majoria en aquest simulacre de democràcia. Estic trista i angoixada, no és això el que volia pels meus fills. Segurament tots tenim una mica de culpa.
Tindríem de ser més valents.... potser. Jo no és sé gaire de plasmar en síntesis els meus pensaments, en faig un conte
Parlant de contes jo penso en el Vestit del Emperador d' Andersen, va tinguer de ser un infant el que va descobrir el gran pollastre de que la Emperador anava despullat. Tota la vida deu haver sigut pel estil. Visca la Corrupció!!!!!

Comentaris

  • Bonic[Ofensiu]
    Karin | 14-07-2016 | Valoració: 10

    Imagino de petita a tu llegin un conte. Bon relat

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

322245 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.