Contes del 2001 d'una casa de barrets X En Gori dels Anuncis

Un relat de: Joan Antoni Estades de Moncaira i Bisbal

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Haig de parlar.vos avui de Gori Riques Jordà, un bon amic de" Bones i Deixondides". Fa molts anys que frequenta la casa; però he d'advertir-vos que no n'és client. No pensasiu malament de que al pobre,Gori no li agradin les dones, que per cert a "Bones i Deixondides" n'hi ha de molt bones i qualcuna que,com la Mimi te tira d'esquena.
La relació del Senyor Riques amb "Bones i Deixondides" és extrictament professional. Tampoc voldria imaginassiu que és el macarró de la boite. Gori és la persona encarregada de que sortin els anuncis de les noies de "Bones i Deixondides" als diaris de Els Colloners de la Marina ,com per exemple "El Capvespre" on, a la pàgina de relax hi podeu llegir, un dia qualsevol
:
PERSONALS

*** PEPA ( 22).Maquissima , besadora, primeta. Francés natural.(24 hores) sortides.696969690

SONIA rossa carinyosa, francés complet. Manejable. (24 hores).

IMPRESIONANT BELLESA ROSARIO .Llavis sensual. Carinyosa, complaenta,

RELAX

BELLESA., JOVENTUT, SIMPATIA. Mimi ( 20) morena sexy, francès natural. 666.999.666.

LOCURA MOLT DE MORBO. Espenyo les regles, soc la Marga truca'm.

Aquests anuncis, tan simplets i clars com l'aigua, són necessaris per la bona marxa econòmica del negoci.
"Bones i Deixondides" i la seva madona. Angela Maria - de manera especial - els necessiten com el pa nostre de cada dia.
Gori Riques - o sigui el Gori dels anuncis - fa anys que treballa a la principal agència de publicitat existent a Els Colloners de la Marina. Hi gaudeix de la màxima confiança de superiors i companys de feina.
´Doncs, heu de creure i pensar - com deien les velles rondaies de Mestre Jordi ´- que l'altre dia de pagès em trobo aquest email en el meu ordinador. El m'enviava ni més ni menys que el propi Gori Riques Jordà a qui, els habituals de Bones i Deixondides - com les noies, el Bob o jo mateix - coneixiem pel malnom de Gori dels Anuncis. Posava el següent:
"GORI"
Per "JOAN" Asunto: IMPORTANT- BONES I DEIXONDIDES"
Hola Joan: Mira que ho som jo de benastre. He pagat de la meva butxaca altra pic tres dies més perquè l'Angela Maria
no es quedàs sense anuncis i tengués temps de respondre al meu missatge i siguin publicats els anuncis de "El Capvespre". No me deixen posar més fins que no pagui el que deu, En espera de les teves noticies,rep una abraçada del teu amic Gori .
Una vegada més ,amic meu, m'adonc que un no pot esser tan coió .Aixi que te deman que l'informis a l'Angela Maria que el 31 de juliol, divendres acaba el termini. Gràcies per la teva col.laboració".
Record encara quan me comparagué aquest correu dintre el meu ordinador.Seria, si no faig mala memòria, una horabaixa d'estiu.
L' Angela Maria estava prenint la siesta en la seva habitació. Quan al cap de tres hores es despertà i s'entregà per la saleta d'estar amb una blusa blanca i una falda negra, la vaig escometre i dir el que feia el cas. Però la Madona de Bones i Deixondides no me deixar acabar d'explicar-li el missatge del Gori. Es limità a dir amb veu entre distreta i cansada:
" Jesus. Déu meu bo! Què ho sou de pesats! Deixau-me tranquila per favor. Tenc altres maldecaps".




Comentaris

  • Tens un bon estil, Moncaira.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 23-08-2008 | Valoració: 9

    Hola Moncaira, amic meu!!

    Fa temps que tens oblidada La Stoa... Et proposo passar-te pel Forumstoa (www.forum-stoer.forocatalan.com).

    El relat està bastant bé. Tens un estil més directe que el meu (a mi m'agrada més l'estil suau i indirecte). En tot cas, el teu estil té qualitat, tot i que opino que podries perfeccionar-lo, sempre tothom pot millorar, també jo...

    Et desitjo molta sort, i espero aviat llegir més relats teus a Relats en Català.

    Visca en Moncaira!!

  • Interessant[Ofensiu]
    Astut | 08-05-2008 | Valoració: 9

    Jeu escrit un relat prou intedressant Clar que no serà de gust pels hioctriots i beatos falços de costum

l´Autor

Foto de perfil de Joan  Antoni Estades de Moncaira i Bisbal

Joan Antoni Estades de Moncaira i Bisbal

222 Relats

334 Comentaris

199373 Lectures

Valoració de l'autor: 9.01

Biografia:
Vaig neixer a França on els meus pares havien emigrat i quan tenia tretze anys venguérem a Mallorca d'on procedeix tota la meva nissaga.
A l'hora d'ara ja he passat la setentena d'anys. Per sang, adopció i sobretot convicció em consider mallorqui de socarrel i pet tant de llengua i cultura catalana i ho defensaré sempre. Ho he defensat al setmanari "Sóller" on ja col-laborava de petit visquent el seu fundador JOAN MARQUÉS ARBONA !Pinoi" - d'això han passat ja cinquanta anys. (Ho recordo per si acàs hi ha qui no ho sap o intencionadament ho hagués oblidat) També aquesta ha sigut la meva positura a la "VEU DE SÓLLER) i ja no diguem al quinzenal "L'ESTEL DE MALLORCA" que dirigeix i edita un entusiaste patriota del catalanisme que fuma en pipa com el santjoaner i ex-conserje de nit de l'hotel " Bahía Grande" nomenat Mateu Joan i Florit.
Ah que quedi clar que no sóc ni anti francés ni anti espanyol però sí anti centralista i anti jacobi.