Contes curts

Un relat de: Tiamat

UN DIA TENIA MOLTA GANA
Un dia tenia molta gana, i em vaig menjar una cama. L'endemà, encara en tenia, i vaig menjar-me l'altra. Des de llavors, que truco als del supermercat perquè em portin el menjar a casa.


EM LLEPO
Em llepo la mà. Té gust a mi. Em llepo els llavis. Tenen gust a mi. Em llepo l'espatlla. Té gust a mi. Em llepo el genoll. Té gust a mi. No puc llepar-me el colze. I si.. i si no és meu??


TINC CONTACTES
Tinc contactes amb un extraterrestre. Menja per les orelles. Si és que se li'n poden dir orelles, dels dos forats que té als mugrons dels pits. Si és que se li'n poden dir pits, dels dos bonys que té als genolls. Si és que se li'n poden dir genolls, de les dues articulacions que té als colzes. Si és que se li'n poden dir colzes, de les seves orelles. Si és que se li'n poden dir orelles, d'allà per on menja.


VERÍDIC
-verídic, això ho va dir un amic, a un restaurant-
- A veure, de primer tenim macarrons, ensaladilla o sopa de peix, i de segon tenim
- Escolti una cosa, els macarrons, de quin número són?


PLAT DEL DIA
Plat del dia: espuma de crema de carbassó a la salsa de carn de burra salvatge de les muntanyes de l'est condimentat amb oli d'essència de llimona i roses, i un toc de purè de gírgoles encofrades amb escames d'escòrpora salada; tot acompanyat d'unes delicioses.. patatas fritas.


EN OCASIONS
En ocasions veig morts. Però ja són com de la família.


M'AGRADA
M'agrada la lletra h perquè no enrampa. M'agrada la lletra u perquè té el mateix gust que les cireres. M'agrada la lletra g perquè no ha agafat mai la varicela. M'agrada la lletra f perquè no sap esquiar. M'agrada la lletra e perquè beu aigua amb gas. També m'agraden perquè juntes fan la paraula hugfè


SOMRISSOS
Somrissos llagriminers tacats de cremidors amaral·loses,
untacions de carticielles escruixidents,
i malaritsemes a base de quarquisemes qualitals.
Caparassions truminoleres, i petifliccions guiçantines,
amb un xic de criquimirissies.


QUIN ESPECTACLE
Quin espectacle que has fet, tots els budells aquí escampats pel terra. I tot ben tacat de sang, que això no hi ha qui ho netegi. Espero que vagis més amb compte, el pròxim cop que et matin. Per cert, escombrant m'he trobat la teva mà a sota de la cadira.


ESTÀ MOLT BÉ TOT AIXÒ
- Està molt bé tot això, però no tenen cap prova.
- No, tens raó. Però hem prepara't tot aquest muntatge per tal que et delatessis. A més, les bales de la pistola que duus a la mà, segurament coincideixen amb les que es van trobar a dins del cos de l'assassinat.
- Vaja.. veig que m'he descobert.. creia que el meu pla era perfecte.. sabeu, el vaig haver de matar gairebé sense temps de planejar-ho, tot i així,
- Perdona que et talli, però t'haig d'avisar que tens dret a guardar silenci.
- Ah sí? és que com que a les pel·lícules sempre ho acaben explicant tot així, deseguida, doncs pensava que..
- No, no, pots guardar silenci.
- Ah val, perfecte.

Comentaris

  • veridic[Ofensiu]
    donablanca | 06-02-2005 | Valoració: 10

    donc és cert els macarrons tenen número

  • Repetició...[Ofensiu]
    rnbonet | 04-02-2005

    ...perdó! Repeticiço, perdó!! Repetició, perdó!!!
    Pregunta: Quan et llevaràs (treuràs)les "pantufles", "sabatilles", "calçat d'anar per casa", babutxes", o com c....(piiiiiit) es diga?

  • O siga...[Ofensiu]
    rnbonet | 04-02-2005

    ... que els tens ben merescaut!
    Salut, rebolica..., i tot el que calga!!!

  • O siga...[Ofensiu]
    rnbonet | 04-02-2005

    ... que els tens ben merescaut!
    Salut, rebolica..., i tot el que calga!!!

  • Els gens...[Ofensiu]
    rnbonet | 04-02-2005 | Valoració: 10

    s'hereten... I a més, tu eres la pubilla, no?... Darrerament, m'acusen - se me'n fot!- d'excés de "mala llet" i "d'ironia"... Què vols més que et diga, xicota? Bo, sí... Jo, els 10's els reserve per les coses molt bones... o pels amics... si fan coses bones!!!

  • Homenatge[Ofensiu]

    Heretar, heredat, heretge, hereu, hermafrodita, hermètic, heroi, heroïcitat, heteròclit, heterodox, heterogeni, hiptnòtic, hipocondríac, hipocresia, hipòcrita, hipotecar, hipòtesi, hissar, histèria, història, historiador, històric, hisenda, histrió, hivernal, home, homenatge, homenia, homicida, honest, honestedat, honor, honorar.

    Podia haver fet servir qualsevol d'aquestes paraules de la pàgina 159 del diccionari de sinònims, però finalment es va decidir només per una: homenatge. Homenatge al meu pare, va posar a l'introducció, en lloc d'Homenatge al meu pare heteròclit, heroi hereu de la història hermètica, home honest i hipòcrita, heretge hipocondríac i hipnòtic, homicida histèric que ha hipotecat la hisenda hissant l'honor hivernal histriònicament.

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

681343 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.