Consells

Un relat de: Victre
Avui, seguir llegint només si ets pare/mare primerenc/a d'un nen/a menor de 3 anys.

Si no tens fills, no t'importa (pots tirar cap a baix i seguir buscant l'últim del Cabronazi).
Si tens fills majors de 3 anys, ja ho deus saber (mentre ton fill mira dibuixos a la tele i tu fas com si els miressis però l'únic que vols es mirar el mòbil, pots tirar cap a baix i seguir buscant l'últim de Cabronazi).

Si m'heu fet cas, ara només quedeu els primerencs amb fill menor de 3 anys. Doncs aquí teniu dos consells impagables, d'aquells que no trobareu a cap manual. De res.

- Consell número 1:
Quan el teu fill et cridi per a què li eixuguis el cul, el primer que has de fer quan entres al lavabo és tirar de la cadena.

Arribes al lavabo, el nen (assegut a la tassa) flexiona les abdominals fins que el cap li toca a terra (els hi deuen ensenyar a l'escola, perquè s'ajupen tots com si els hi anés la vida), i el pare agafa un tros de paper i es disposa a netejar el cul del nen.
Per a què la mà del pare arribi al seu objectiu, el cap (i per tant, el nas) ha de descendir a tal nivell que rep tota la bafarada que el fill ha estat covant en silenci, amb traïdoria.
Per això, la solució és tirar la cadena (per primera vegada) només entrar al lavabo, i poder respirar tranquil i fer la feina sense presses.

- Consell número 2:
No agafis la primera cervesa que t'ofereixin, a la primera festa en un chiquipark, un dissabte al matí. És una cervesa trampa.

Acceptar aquesta cervesa, és assumir que la teva vida ha canviat per sempre, és donar-te per vençut. Tirar la tovallola. És el punt de no-retorn. Rebutjar-la, és dir-li al món que lluitaràs fins a les últimes conseqüències, que donaràs guerra fins al final. Que tot i que ets pare, no renuncies a mantenir la teva vida d'abans, al teu espai. Que...

I fins aquí el capítol d'avui: "Consells per a pares primerencs".
Tornarem demà amb el capítol: "Què fer si ja ha començat el partit de la Champions i encara no ha acabat Tom i Jerry".

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96476 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.