Confessions inusuals

Un relat de: Pere Gallerí

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Aquell dia ens vam retrobar després de gairebé un any sense haver-nos vist. Vivíem massa lluny l'un de l'altre. Era extrany, perquè tot i que ja teníem confiança, actuàvem com si ens l'haguéssim de guanyar un altre cop, o sigui que ens tractàvem com dos amics, a l'espera de que algú dels dos fés el pas.
Després de sopar el meu pare va anar a veure els seus amics al bar. La meva mare tenia torn de nit, o sigui que em vaig quedar sola amb en X.
Com la tele no ens agrada i feia bon temps, vam decidir anar a veure el mas antic. No era gaire lluny: cinc minuts amb la vespino. Un cop allà, vam pujar al terrat de la caseta (ara abandonada) per a veure els estels. Però allà dalt feia vent, o sigui que vam entrar a dins i vam seure en un sofà que hi ha. Era fosc. Jo vaig liar un cigarret, i per un moment ens vèiem l'un a l'altre gràcies a la brasa, quan jo xuclava el fum. Tot estava molt fosc, i en X va proposar d'anar fora, se'l notava nerviós, com si no gosés dir o fer alguna cosa.
Ens vam aixecar (a les fosques), i al fer la primera passa vam topar. Ens vam quedar parats un instant. Amb una mà ell em va buscar l'espatlla: "així sé ón ets". Ens vam quedar quiets un moment, ens sentíem la respiració, i un pessigolleig em recorria de dalt a baix.
De sobte em va apartar els cabells de la cara i em va besar al front. Jo el vaig abraçar per la cintura i ell, per fí, em va fer un petò als llavis. Petò llargament esperat. Ens vam abraçar i vam començar a besar-nos, cada cop més apassionadament. Notava com aquell pessigolleix anava en augment, i notava com en ell també.
Ens vam asseure al sofà, un al costat de l'altre, i ens continuàvem besant, cada cop amb més intensitat, ens tocàvem per sobre la roba: l'espatlla, els cabells, l'esquena... Per fi em passà una mà per davant i em tocà un pit. Me l'agafà com si volgués endur-se'l, mentre em besava. Jo li vaig passar un braç per dins del jersei, i ell respongué treient-se'l. Ell em va passar una mà per sobre dels pantalons, i jo em vaig treure la samarreta per sobre dels pantalons, de manera que ja podia passar un braç per dinsa i tocar-me la pell directament.
Ens vam treure les sabates, i ja estàvem estirats als coixins, ell sobre mi. Al cap de poc li vaig treure la samarreta, i per fi vaig poder acariciar-lo directament. Trobava a faltar aquella pell, aquella olor tant seva, passar-li la mà per l'esquena. Ara sí que notava clarament la seva erecció a través dels pantalons. Ja teniem les cames creuades, i ens apretàvem l'entrecuix l'un a l'altre, mentre ell em passava una mà per l'esquena, de baix a dalt, fins als sostens, llavors la passava al davant per a tocar-me els pits, i em posava un dit per dins de la copa dels sostens, intentant buscant el mugró. Em va descordar els pantalons, i estirà de la cintura cap avall fins que van quedar per sota dels meus genolls. Em passà la mà per les cuixes mentre les besava, provocant-me una sensació intensa, un ofec que no em deixava respirar i m'obligava a agafar molt d'aire de cop. Em tragué del tot els pantalons i els deixà al terra. llavors va pujar les seves mans al llarg de les meves cames: des dels turmells, passant pel costat dels genolls, fins a les cuixes, aturant-se just una mica abans de les meves calces, que ja començaven a estar humides.
Em vaig incorporar i ell es va estirar, moment que vaig aprofitar per a treure-li els pantalons i la samarreta, estirant-me a sobre d'ell. Ara la seva erecció era claríssima, notava el seu membre dur a través dels calçotets.
Al tenir les cames creuades ens notàvem la calor l'un a l'altre, i ell em va treure la samarreta, ara podia notar aquesta calor tan deliciosa per tot el cós. M'abraçà i ens vam besar llargament, mentre em descordava els sostens i m'acariciava l'esquena amb les dues mans. Un cop els sostens van estar al terra ens vam girar, quedant ell a sobre meu.
Em besava mentre em tocava els pits i els mugrons, que ara estàven ja totalment erectes. Poc a poc va anar baixant i m'anava besant una galta, el coll, l'esternó, fins a arribar a un pit. Aquí s'aturà, i començà a besar-lo, besant el mugró i fent-li mossegadetes, mentre baixava una mà pel costat de la panxa fins arrivar a la cintura, on va començar a resseguir la vora superior de les meves calces.
Després va pujar la mà i m'agafà l'altre pit. Me'l tocava, me l'expremia i el moldejava amb la mà mentre xuclava l'altre amb la boca, fent-me sentir una sensació increïble, amb tota l'atenció centrada en els meus pits. Jo ja feia estona que estava excitada, i cada vegada notava les calces més humides. Jo li passava la mà pel cap i li tocava els cabells.
Llavors ell va continuar el seu periple amb la boca i anà baixant, besant-me la panxa fins arribar al melic, fent-me pessigolles amb la llengua mentre em tocava els pits amb les dues mans. Finalment les va anar baixant fins arribar a les calces, i m'hi passà les mans per sobre: per davant, pels costats, suaument. Jo vaig anar obrint les cames poc a poc, i ell respongué passant un dit per sobre de la zona púbica. Aqui es va aturar un moment, va baixar una miqueta el davant de les calces per a deixar el pèl al descobert, jugant amb un dit com si me'l rinxolés. Jo li vaig agafar la mà i li vaig situar a l'alçada del meu sexe, perquè ja no podia aguantar més, i tot allò ja era un suplici... Es va donar per enterat, i continuà les seves carícies per damunt de les calces, amunt i avall, fins que per fi va arribar a l'alçada del meu sexe, però com si no m'estigués tocant, de manera que sentia una lleugera pressió.
Quan va arribar al mig de tot va començar a tocar una mica més fort, a fer una pressió lleugera però que ja va ser una explosió de sentits. Com jo ja estava totalment mullada quan ell movia els dits per sobre, la tela de les calces, xopa del meu líquid sexual, relliscava per sobre de la meva vulva, fent-me embogir de gust.
Em va treure les calces. Poc a poc, com si estigués descobrint un secret massa delicat , i quan les va tenir a les mans les va olorar, confessant-me que li encantava la meva olor.
Em va obrir les cames i va començar a tocar-me per fora de la vulva amb dos dits, separant els llavis, completament xops, i desplaçant els dits des de la part més baixa fins al clítoris, pujant i baixant, cada cop més ràpid, a mida que la meva respiració també s'accelerava. Vaig començar a tocar-me els pits, cosa que m'excita bastant quan un noi em toca. De cop va acostar la seva boca al meu sexe, primer em va fer un petó als llavis, i després va començar a llepar. Suaument, poc a poc, a llepar i a xuclar. La vulva, els llavis, el clítoris, l'entrada de la vagina, mentre jo em tocava els pits i em recargolava de plaer. I gemia de gust, movent la pelvis sense poder parar. No podría aguantar gaire més, mai havia gaudit tant, i vaig començar a esbufegar i a gemir, i a moure'm. Era una bogeria, tenia ganes de cridar!! I ell no parava: em tocava, em xuclava, introduïa la llengua dins meu i la movia. Oh, déu meu, quin gust!!
Al cap d'una estona li vaig tocar el cabell, per a fer-li entendre que ja podía parar. M'havia escorregut dues vegades i ja no podia aguantar una tercera. Les cames em tremolaven i estava suada, o sigui que li vaig dir que prou.
Ara era el seu torn: vam canviar. Es va estirar i jo era sobre seu. Ens fèiem petons i ell em tocava l'esquena i el cul, i els pits si podia. Jo vaig anar baixant. Notava el seu membre duríssim, feia estona que estava excitat, i es veia que tenia ganes de passar a l'acció. Li vaig passar la mà pel seu pit, jugant amb els pèls que té, i baixant cap a la panxa. Una passada ràpida per sobre dels seus calçotets va comfirmar allò que ja sabia: allò era un volcà a punt d'entrar en erupció. I era millor una erupció provocada que una d'incontrolada, o sigui que vaig passar a l'acció.
Vaig passar la mà per sobre dels calçotets, apretant una mica per a donar-li gust, ell es recargolava i amb una mà em tocava un pit, agafant el mugró i després la resta, i canviant. Després vaig baixar la mà fins a la cuixa i la vaig anar pujant, fins a entrar-la pel camal dels calçotets, però anant directament a la base del pene, per a jugar una miqueta amb els pèls púbics. Amb el canell notava l'erecció, i com ja estava posadíssim vaig decidir no fer-lo patir més, i vaig estirar amb les dues mans la goma dels calçotets, que em quedàven a l'alçada de la cara. Per fi vaig alliberar el seu membre, que de dur que estava es va posar vertical de cop, tocant-me el nas. Vaig agafar-lo pel tronc, que estava molt calentet i dur, i vaig començar a acariciar suaument cap a munt i cap avall, però per la base, mentre amb l'altra mà acariciava els seus testicles, i ell intentava agafar-me els pits amb les dues mans. Llavors vaig anar pujant la mà fins arrivar al gland, que estava tant xop com abans ho havia estat la meva vulva. Per a aprofitar aquell lubricant natural vaig envoltar el gland per a mullar l'interior de la meva mà, baixant-la una mica pel tronc, i em vaig introduïr la punta del seu duríssim membre a la boca. Mai no ho havia fet abans, però amb ell no em feia cap mena de por, més aviat ho desitjava.
Al principi no sembla fàcil, però quan li vaig trobar la tècnica i el ritme adeqüat em vaig donar compte que li causava un gran plaer, o sigui que ho vaig fer tant bé com vaig poder. Pujava i baixava el cap fent entrar el gland i la part superior del pene dins la meva boca, que degustava el sabor de les primeres (i precoces) gotetes del líquid que anàva sortint, mentre movia amunt i avall la mà que agafava el tronc. Mentrestant ell estirava els braços per a poder agafar-me els pits amb les dues mans, i movia la pèlvis d'una manera que indicava el seu plaer, advertint-me que allò no duraria gaire més.
Al cap d'una estona, i quan ja s'estava movent quasi tant com jo ho havia fet abans, retirà una mà dels meus pits i em tocà l'espatlla, apretant-me suaument com a senyal que arribava l'hora. De sobte va parar de moure's, com si s'enretirés, i va aguantar l
a respiració un segon per a continuació deixar anar l'aire suaument per la boca, mentre del seu pene brollava un primer raig acuós, acompanyat de varies glopades de semen que ompliren la meva boca amb el seu gust salat i la seva consistència viscosa. Jo vaig parar de moure'm, i vaig enretirar la meva boca per a empassar-me tota aquella quantitat de llet que m'havia regalat. Crec que mai havia vist tanta quantitat de semen, i ho vaig pendre com un complert.
Quan me'l vaig haver empassat, em vaig posar una altre vegada el seu pene dins la boca, llepant i xuclant per tal de no deixar-ne cap mica, i per a disfrutar escurant tots els racons del seu membre, que havia deixat de bombejar. Ell estava totalment estirat, i es va relaxar de cop. Jo vaig arrossegar-me cos amunt fins a estar estirada al seu costat.
Vam estar així una estona, abraçats, sense dir-nos res, sobraven les paraules. Però al cap de poc vam haver de marxar, doncs era tard i començavem a notar el fred que no haviem notat mentre els nostres cossos s'escalfaven naturalment, així que vam vestir-nos i vam sortir de la caseta, muntant al vespino per a tornar al poble.
Recordo que, carretera avall, ell anava abraçat a mi (jo conduïa), i com jo tenia les mans ocupades no vaig poder evitar que m'anès toquetejant per sobre de la roba, tot el viatge de tornada: em va tocar els pits per sobre i per sota de la samarreta, la panxa, inclús em va introduïr la mà dins els pantalons tocant-me el pubis per sobre de les calces, i després, no content amb això, posà la mà per dins i jugava amb els pèls del meu sexe, arribant a baixar la mà fins on es comencen a separar els llavis de la meva vulva. Sort que es va aturar, perquè crec que si hagués continuat hauriem tingut un accident...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Pere Gallerí

2 Relats

3 Comentaris

1878 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor