Comptine d'un autre été

Un relat de: Tiamat

Definitivament, t'he oblidat. Apareixen nous caps de turc a la meva vida, però no em decideixo a tallar-los el coll. No els voldria pas veure, rodolant per la vorera, com desitjava veure-t'hi a tu (i que vinguessis a parar-me, entre volta i volta, damunt dels peus).

I jo sóc a la finestra, per variar. Quan no puc més, trec el cap a fora (potser anhelo que algun ocell me'l faci caure). M'entretinc mirant els que passen per sota, amb aquest aspecte grotesc de quan ets vist des de dalt. Tiro escopinades, però mai els encerto: no sóc tan mala persona. Jugo a ser dolenta i prou.

,


El cel, corcat d'estrelles, em roba un grapat de llàgrimes, i mica en mica, a còpia de nits com aquesta, se'm van arrugant els dits, per la humitat.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


És que no penses tornar? Em deixes així? Amb el trosset de mi que et vaig donar entre les mans? Robat i enterrat sense dir-me a on? Ara el vull! És meu! On l'has posat, digues, on? A la vora del mar, perquè senti el jazz? Dalt del turó del boig? A la vora de la plaça Reial? A la foguera de Sant Joan? A la cantonada? O és que potser l'has aixafat? Premut? Mutilat? Oblidat?



.......


?


Comentaris

  • Xitus | 07-11-2006 | Valoració: 10

    m'ha agradat molt l'estil amb que ho expliques. La sensació que deixa m'és propera.
    coratge...!
    aleix.

  • L'epicurista Pol | 06-11-2006 | Valoració: 10

    Tantes vegades ens han traït i destrossat.
    Últimament tinc un personatge que em pregunta si el destí està escrit en una caixa de sabates que no podem obrir perquè la protegeix ell.

    A part d'això, cal seguir lluitant, a contracor si cal per recuperar la llum que un dia ens va cegar d'amor

    Una abraçada enorme perquè m'ha encantat
    pOL

  • feia dies[Ofensiu]
    Shu Hua | 12-08-2005

    que no llegia res teu, ja saps, el temps... És un poema tan intens i suau que m'he quedat bocabadada. Moltissimes felicitats.

    I gràcies pel teu comentari. Me n'alegro que t'hagi servit el consell. A mi me'l van donar i també n'he tret força profit. Són petites coses fàcils de vigilar i que ajuden a que el relat agafi ritme.

    Un petó molt fort
    Gloria

  • Intens[Ofensiu]
    Xinxeta | 29-07-2005

    Hola Tiamat,

    Seguint la teva recomanació t'escric en el teu relat. M'ha semblat molt dur, molt intens. M'ha agradat :-)

  • UUUUOOOOO!!![Ofensiu]

    Uuuuoooo!!
    Puta casualitat, o no sé què... just quan estava escoltant aquesta cançó, tot saltant de relat en relat, m'he trobat amb el teu...
    Ha estat molt xocant, he perdut el contacte amb la realitat durant uns instants... i mentre et llegia la meva sang bullia, i omplia tots els racons de mi...
    ... m'agrada aquesta altra mirada teva de les coses, tot pot explicar-se sense caure en el recurs fàcil de la nyonyeria...
    ... i reconec que a mi em costa fer-ho, per això et felicito!!!

    I gràcies per aquests instants que m'has fet viure!!!

    Una abraçada!!

  • Caram, quina cridòria![Ofensiu]
    boigboig | 28-07-2005


    Aiiiiiiiiii, m'agrada, si, si, m'agrada! Un estil impressionant. T'envejo.

    Fins i tot em sembla que t'imitaré....si em deixes!

    Un descans per la vista després de llegir tantes bledetats.....estic totalment d'acord amb el Capdelin.

    Per cert, no sabia que hi havia el turó del BOIG.

    VISCA! Tinc un turó!!!!!!!!!





  • Hola Tiamat![Ofensiu]
    brumari | 27-07-2005

    Jo també et comento molt menys del que et mereixes. Però he de dir-te que et llegeixo amb molta assiduïtat. Sempre m'ha agradat el teu estil, la lectura que fas del teu entorn i la manera que tens de transmetre-ho. Tens molta imaginació i el do de l'originalitat.

    Fins aquí la calç, ara una de sorra. Ets molt prolífica i això té un peatge: certa oscil·lació en la qualitat dels teus escrits. En qualsevol cas, és un preu que jo pago amb molt de gust per seguir-te llegint.

    Gràcies pel teu comentari. Valoro molt les opinions d'autores com tu.

    Petons

  • no cal mirar l'autor/a...[Ofensiu]
    Capdelin | 27-07-2005

    porta el teu segell... originalitat, pinzellades aparentment inconexes, gosadia rebel, vocabulari quasi cru per les dues bandes, pocs condiments, alguna gota de sang que s'escola, idees noves i fresques... només pots ser tu...
    m'encanta el teu estil, ja ho saps... molaaaaa!
    per sort, no uses aquell estil nyonyo ple de llàgrimes i embotifarrat romanticisme que acaba fent-de badallar... tens armes secretes en els teus dits i una ment perillosament... encantadora i revolucionària de la poesia!!!
    una abraçada!

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680832 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.