COMENÇO A SENTIR I TINC POR

Un relat de: INDIRA

Jo no puc, no puc sentir, un altre algú em xucla el sentiments , fa que, en teoria, no pugui estimar a ningú més...
Però m'adono que no l'estimo i m'adono que no el vull i que el deixo i que es separa de mi el pensament fidel i s'apropa el d'un nou amor!
I dins un bus, dins un avió, en un mercat i en un desert sento, noto i al final veig que em miren, que miro. Que em busquen, que busco i que trobe i TROBO.
I trobo tantes coses! Trobo papallones a la panxa, trobo rialles als meus llavis, trobo reflexes de mirades als meus ulls, trobo que el vull.
Sento com s'accelera el cor, noto cabells fins a les mans, sento llavis de seda a la boca, trobo olors de sucre i xocolata...
Necessito seguir el camí, adonar-me QUE SÓC VIVA i que PUC SER JO!

Comentaris

  • No tinguis mai por...[Ofensiu]
    Romy Ros | 19-04-2009 | Valoració: 9

    de l'amor i de trobar-te a tu mateixa. No tinguis mai por de caminar per la pròpia vida i de fer el camé tantes vegades com sigui necessàri. Segueix endavant i descobriràs que moltes coses t'estan esperant. Et seguiré llegint!

l´Autor

Foto de perfil de INDIRA

INDIRA

15 Relats

12 Comentaris

11394 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Hola a tothom,
Rere INDIRA m'hi amago jo, la Laia, una professora d'anglès de gairebé quaranta anys a qui li agrada deixar escapar paraules quan està atabalada (que és gairebé sempre). Escriure m'ajuda a fugir, a inventar, crear, participar de la literatura que tant m'agrada i que tant m'aporta. Els meus relats són molt diversos, des de poesia, narrativa, assaig... però sempre amb un toc de nostàlgia i un punt d'humor per endolcir.

Els meus primers relats publicats aquí són de l'any 2009! Uns quants anys després, el 2024 vull reprendre l'hàbit de llegir-vos, comentar-vos i poder compartir les meves cabòries per aquesta plataforma tan encertada.

Entre tant he escrit contes, una novel·la per publicar (quan decideixi treure-la del calaix) i he fet diversos cursos d'escriptura amb autors com Carla Gràcia, Lluís-Anton Baulenas o Lolita Bosch per nodrir-me dels seus coneixements i mètodes.

Gràcies per llegir-me i gràcies per compartir els vostres relats!

Salut,
Indira (Laia)