COM T´HO DIRIA

Un relat de: ESTEL

Quina paraula seria la més encertada per dir-ho.
No,.... no pot estar en una paraula, ni tan sols en la paraula AMOR.
Dins el cap, dins el cor, hi ha un munt de sensacions, emocions
vibracions, un batibull immens, de tot......i més..i més, que....
Ja ho sé!!!!

T'ho diré amb el cos sencer

Amb els meus llavis apassionats , que volen ofegar-se amb el teus, que l'últim oxigen que respirem, el compartíssim junts.

Amb les meves mans......sentint la teva escalfor, la teva força, la teva passió per cada porus de la teva pell, la teva intimitat...que creix i demana entrar dins meu i fer-me sentir que ens podem fondre en un sol.

Amb els ulls, que et fan saber que em sento tota teva...feliç d'aquest moment en que s'atura tot, perquè pugui jo expressar-ho tot, sense ningú que em pari, sense que el temps em digui que va caminant sense parar-se ......sense que jo voli cap a una altre direcció que no sigui el cel, cap el infinit i mes enllà.

Tota jo t'ho dirà i ho sabràs prou bé .......

.......Si així ho faré





Comentaris

  • Sense paraules[Ofensiu]
    Unaquimera | 10-02-2009 | Valoració: 10

    Davant de les sensacions abassegadores, de les emocions fortes i les vibracions absolutes, sovint sobren les paraules... o manquen les que podrien expressar-ho!
    En aquests cassos és quan parla el cos, la mirada, el diàleg pell a pell, ànima a ànima...

    Molt ben expressat!

    Volia enviar-te ara mateix una abraçada i així ho faig,
    Unaquimera

  • 5e aniversari[Ofensiu]
    Naiade | 12-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • És un esclat[Ofensiu]
    joanalvol | 09-01-2009 | Valoració: 10

    de joia, de vitalisme, de plenitud que li cal serenor al mateix temps que s'expressa donant-t'ho tot. Un voler arrabassar la vida i entendre-la de dalt a baix, de dreta a esquerra.
    M'ha agradat
    Joanalvol

  • Fondre's...[Ofensiu]
    Bonhomia | 17-08-2008 | Valoració: 10

    Carai, quin cant a l'amor físic i místic! Fondre's, fondre's amb l'altra persona perque el temps no existeixi i anar més i més enllà! Què més es pot demanar, quan la resta del món desapareix al nostre voltant?


    Sergi

Valoració mitja: 10

l´Autor

ESTEL

32 Relats

237 Comentaris

48511 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Sempre m´ha agradat escriure però sense intenció de fer literatura, ho he fet perquè necessito transmetre el que sento, he escrit a la meva mare moltíssimes vegades, ara també al meu fill, quan m´he empipat amb algú i no he tingut la possibilitat o no me atrevit a dir-ho, , quan volia dir-li a algú que era feliÇ de tenir la seva companyia, quan m´he enamorat , en fi m´agrada.
Però en realitat estic aquí perquè gaudeixo llegint als autors què transmeten tant bé situacions de la vida, sentiments....., reflexions, que tots hem sentit o ens hem plantejat en alguna situació..........