COM L'AIGUA DE PLUJA

Un relat de: josep casanovas olmos

Desitjant estava! Tenia la boca oberta mirant al cel i esperant amb els ulls tancats que caigués. Es passava les hores mortes calculant el volum dels núvols. Quina manera de perdre el temps!... A la seva boca, l'únic que entrava era el sol.
L'ultima vegada que el vaig veure, li havien sortit arrels a les cames. Em va fer pena, però vaig seguir el meu camí pensant que potser aquest era el meu destí. Personalment prefereixo esperar que l'aigua m'atrapi on sigui.

Comentaris

  • crohnic | 25-05-2009 | Valoració: 10

    No podem estar aturats esperant que les coses passin... Com el protagonista del relat, sempre és millor córrer el risc de mullar-se...
    Bon relat!

  • Molt bona filosofia![Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 25-05-2009 | Valoració: 10

    Més val caminar i que la pluja ens agafi on sigui. Ets la monda, anmonite, només a tu se't pot ocorre un relat com aquest.
    Petons

l´Autor

Foto de perfil de josep casanovas olmos

josep casanovas olmos

43 Relats

114 Comentaris

37111 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
He escrit uns quants llibres que han estat publicats a Bubok; una editorial d'Internet a la bast de tothom. Entre ells està "Pescant diàlegs" (Humor), "El Jardí Hermètic" (Ciència ficció), De mis andanzas en la Santa María (Picarescca), una trilogia del personatge Alfredo Bogavante (Investigador privat especialitzat en casos matrimonials), La Cloïssa fòssil (Opera prima), una recopilació de contes "Mucho cuento tienes tú", XL-25 (Ciència ficció d'humor) i La impremta del infern (fantasia-intriga). No puc deixar de nomenar a l'Aurora Marco, que m'ha fet de correctora.