Com gata i gos

Un relat de: Tanganika
La llum intimista dels fanals del carrer entra lentament per la finestra, a mesura que el dia fina i la nit s'espargeix arreu, tan negrament fosca, tan obscurament estalzim o atzabeja. L'estança mostra un aire acollidor, feina de decoració encarregada. El llit amb la roba blanca impol•luta polidament planxada i l'edredó flonjo de retalls de coloraines escollides amb motius eròtico-kamasútrics -hores llargues de feina- que una parenta empobrida regala per quatre xavos, apart de fer-li de dona de la neteja.

Una seducció, tot plegat. Ella es treu la mandra i estira l'esquena. És tan flexible i tan sensual i tan de fer coqueteries rere el cocoter d'interior que sempre acaba morint-se!

Ell se la mira de cua d'ull i remena la cua.

-Tira-te'm i mata'm de plaer!- exclama ella, viciosament.
-Et lleparé fins a l'ànima, felina meva!

Ella es posa de quatre grapes, provocativament. Quan sent les envestides que la traslladen a l'imperi dels sentits encara té esma de gemeguejar:

-Ufffff...i encara em queden sis vides!
-Guau! Que bé que et mous, preciosa!- a ell li cau la bava, embriac de desig.

Els ve un clímax abracadabrant. Miola ella, lladra ell, com un lladre amb festí gras.


Quan ell hagi marxat, després de tant bellugueig i excelsa comèdia, la marcolfa d'standig comptarà els 200 euros i apartarà els 20 de la vànova que aquella innocent que mai s'ha fotut un rosco va elaborar, la qual, al seu torn, donarà 10 euros a la Protectora, d'on ha tret la gata i el gos que estima i li fan companyia i que quan veuen aparèixer la cosina un la vol mossegar i l'altra, esgarrapar. "Són molt passionals', els excusa la seva mestressa, esbossant un somriure entre tímid i pueril.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

132267 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).